Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Nieuwe verlichting in onze showroom

Door Amber
27/03/2019
Nieuwe verlichting bij Jansen Totaal Wonen

Duurzaamheid is bij Jansen Totaal Wonen een belangrijk thema. Met een groot winkeloppervlak van wel 15.000 m2 moet je veel verlichting hebben. Om te zorgen dat dit zo duurzaam mogelijk gebeurd is CLS ingeschakeld. Dit bedrijf heeft onlangs de hoogwaardige LED-verlichting bij onze Happy@Home afdeling geïnstalleerd. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens heel prettig en handig om een goed beeld van onze meubels te krijgen!

De implementatie van LED verlichting past goed binnen onze duurzaamheidsstrategie en heeft dan ook een grote rol gespeeld. CLS heeft een verlichtingsconcept opgesteld waarbij er slechts 4 armaturen nodig waren per meubelstudio. Heel knap gedaan voor een grote ruimte.

Nieuwe verlichting om de showroom prachtig te verlichten

Na de implementatie was het verschil zeer goed te zien. Door het verlichtingsconcept worden onze meubels in de schijnwerpers gezet. De kleuren van de meubels komen perfect naar voren. Zo krijg jij een goed beeld van de bank of fauteuil waar jij interesse in hebt. Daarnaast zorgt de verlichting ook voor een sfeervolle ruimte. Ideaal voor een middag woonshoppen!

Ben jij benieuwd hoe deze verlichting aan ‘voelt’? Kom dan langs bij ons in de showroom en ervaar het zelf. Onze woonexperts staan iedere dag voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden en om advies te geven! Zien wij jou binnenkort?

Benieuwd naar CLS en haar innovatieve lichtconcepten? Bekijk hun blog over het plaatsen van de verlichting bij ons in de showroom op https://cls-led.com/nl/jansen-totaal-wonen/