Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

House of Dutchz: schoonheid door vakmanschap en duurzaamheid

Door Michelle
14/08/2019
House of Dutchz bij Jansen Totaal Wonen

Een merk dat zich kenmerkt door klasse, schoonheid, vakmanschap en duurzaamheid is House of Dutchz. De mooie banken van dit merk zijn te vinden in onze showroom. Hoog tijd dus om dit meubelmerk van eigen bodem eens uit te lichten! Misschien heb jij ze tijdens jouw bezoek aan onze showroom al gezien. Ben je benieuwd naar de achtergrond van House of Dutchz of ben je benieuwd naar de mooie banken? Lees dan snel verder!

House of Dutchz is een Nederlands merk dat werkt met hooggekwalificeerde vakmensen. De ideeën worden werkelijkheid en behouden zo hun kwaliteit en design. Iedereen haalt graag het beste uit het leven en dat moet ook te zien zijn in de uitvoering. Mooie vormen van de banken met prachtige details en perfecte afwerking zorgen voor een bank haar naam eer aan doet. Om de kwaliteit van de banken hoog te houden wordt er alleen gewerkt met de mooiste hout-, stof- en ledersoorten. House of Dutchz is op en top Hollandse Glorie waardoor je weet wat je kunt verwachten. Het is dan ook een merk waar iedereen zich direct bij thuis voelt. Jij ook?

DUTCHZ 106 2,5-zits

House of Dutchz bij Jansen Totaal Wonen

De DUTCHZ 106 2,5-zits >> is een comfortabele, royaal vormgegeven bank en heeft vele mogelijkheden. Stel de Dutchz 106 helemaal naar eigen smaak samen, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een keuze te maken tussenverschillende soorten stiksels. Met al deze opties past model Dutchz 106 in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken.

DUTCHZ 102 salontafel

House of Dutchz bij Jansen Totaal Wonen

De DUTCHZ 102 salontafel >> Een salontafel geheel in stijl met metalen zwarten beugelpoten. Door het houten blad heeft de salontafel een stoer en robuust uiterlijk. De afwerking is zeer verfijnd waardoor hij goed past bij de banken.

DUTCHZ 901 hoekbank

House of Dutchz bij Jansen Totaal Wonen

De DUTCHZ 901 hoekbank >> Ervaar het uitstekende zitcomfort van model Dutchz 901 en neem plaats! Dankzij het maatconcept van House of Dutchz kun je zelf jouw ideale bank samenstellenm, geheel afgestemd op jouw maten, wensen en eisen.

DUTCHZ 106 hoekbank

House of Dutchz bij Jansen Totaal Wonen

De DUTCHZ 106hoekbank>> is een comfortabele, royaal vormgegeven bank en heeft vele mogelijkheden. Stel de Dutchz 106 helemaal naar eigen smaak samen, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een keuze te maken tussenverschillende soorten stiksels. Met al deze opties past model Dutchz 106 in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken.

Wil jij weten hoe de banken van House of Dutchz aanvoelen en hoe ze zitten? Kom dan langs in onze showroom! Je vindt House of Dutchz op de begane grond aan de linkerkant. Voor meer informatie over House of Dutchz kun je terecht bij onze woonexperts. Zij geven jouw graag advies over de verschillende banken en de keuzemogelijkheden.