Zuiver

  Zuiver

  Zuiver merk voor in huis? Zuiver heeft meer dan 180 producten bij Jansen Totaal Wonen in het assortiment. Zuiver is een jong merk dat bekend staat om de mooie en trendy ontwerpen. Het team gelooft in zijn eigen ontwerpen en doelstellingen. De ontwerpen hebben een eigen signatuur en zijn verkrijgbaar in 60 landen. De showrooms van Zuiver zijn tevens de werkplaats waar ze hun producten maken. De collectie wordt voortdurend bijgewerkt of aangevuld met nieuwe producten. Zuiver heeft veel hedendaagse producten die fris, jong en origineel zijn. Bekijk snel het Zuiver assortiment en laat je verrassen door de ontwerpen.

  Prachtig en betaalbaar

  De producten van Zuiver hebben een goede kwaliteit-prijsverhouding. Met het merk zuiver kan er voor een goede prijs een fijne sfeer worden gecreëerd in huis. De zuiver collectie is vernieuwend, speels en maakt gebruik van moderne materialen. De ontwerpers van Zuiver zitten vol inspiratie en komen dan ook geregeld met nieuwe, innovatieve en mooie producten. Een kleine greep uit wat ze allemaal doen:

  Zuiver is een merk wat zich kenmerkt door diversiteit. Moderne accessoires wisselen zich af met klassiekere ontwerpen of een combinatie hiervan.

  Veelzijdig en modern

  Staat er nu niets tussen wat uw aandacht trekt? Kijk dan binnenkort nog eens, want het kan zo maar zijn dat er weer nieuwe producten en ontwerpen zijn toegevoegd. Naast het merk Zuiver heeft Jansen Totaal Wonen ook veel andere merken. Producten die worden aangeboden door de beste A-merken zijn onder andere; lampen, schilderijen en kaarsen. Heeft u vragen over het merk Zuiver of over een van de andere producten? Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar voor al uw vragen en twijfels. Ziet u de producten liever persoonlijk? Kom dan langs bij onze winkel en bekijk de producten en showrooms van ons. We zien u graag!

  160 producten

  160 producten

  Zuiver

  Zuiver is een van de merken die Jansen Totaal Wonen aanbiedt op het gebied van interieur. Wanneer u uw huis gaan inrichten, komt u voor enorm veel keuzes te staan. Welke merken gaat u kiezen, welke kleuren wil u toepassen, en welke stijl maakt alle losse onderdelen een mooi geheel? Er is veel om over na te denken. Daarom bieden wij hier alvast een overzicht van verschillende merken op het gebied van interieur aan. Zo hopen wij uw keuzes een beetje makkelijker te maken. Zoals al eerder gezegd is zuiver een van de interieur merken die wij aanbieden. Dit merk is een gevestigd merk in Nederland, met een divers assortiment aan meubels, verlichting en accessoires. Alles wat u nodig heeft in huis kunt u vinden bij Zuiver. Zuiver wordt gekenmerkt door gewaagde designs, het royaal gebruik van kleur, en de betaalbaarheid van de producten.

  Over Zuiver

  Zuiver is een onderneming die zich richt op de ontwikkeling, import en verkoop van meubels, verlichting en andere woonaccessoires. Het merk Zuiver kenmerkt zich door de productie van innovatieve producten met een eigentijdse en moderne stijl. De collectie van Zuiver is zeer evenwichtig, en wordt gevormd door zorgvuldig geselecteerde items van over de hele wereld. Ze hebben eigen ontwerpers in dienst die exclusief voor Zuiver ontwerpen. Naast het uiterlijk, zijn ook kwaliteit en functionaliteit van belang voor het merk.

  Zuiver bij JansenTotaalWonen

  Naast Zuiver bieden wij verschillende andere merken aan in de interieurbranche, waaronder ook:

  Bij Jansen Totaal Wonen snappen wij dat er heel veel keuzes zijn. Daarom staan wij voor u klaar via onze klantenservice. Heeft u nog vragen? Twijfelt u tussen verschillende items of merken? Of wil u graag advies inwinnen van een van onze experts? Neem dan contact op met de klantenservice, de gegevens kunt u terugvinden onder het kopje ‘Contact’.