Zuiver

  Zuiver

  Zuiver is een jong merk! Het staat voor een collectie vol eigentijdse producten, volledig ontworpen door een eigen team. Het succes is dan ook gebaseerd op de altijd trendy collectie!

  De diversiteit aan producten maakt het een inspirerende en unieke collectie. De zuiver collectie blijft altijd geheel in eigentijdse stijl en wordt voortdurend bijgewerkt. 'Always full of colour, spunk and the famous Zuiver twist.'

  163 producten

  163 producten

  Zuiver

  Zuiver is een van de merken die Jansen Totaal Wonen aanbiedt op het gebied van interieur. Wanneer u uw huis gaan inrichten, komt u voor enorm veel keuzes te staan. Welke merken gaat u kiezen, welke kleuren wil u toepassen, en welke stijl maakt alle losse onderdelen een mooi geheel? Er is veel om over na te denken. Daarom bieden wij hier alvast een overzicht van verschillende merken op het gebied van interieur aan. Zo hopen wij uw keuzes een beetje makkelijker te maken. Zoals al eerder gezegd is zuiver een van de interieur merken die wij aanbieden. Dit merk is een gevestigd merk in Nederland, met een divers assortiment aan meubels, verlichting en accessoires. Alles wat u nodig heeft in huis kunt u vinden bij Zuiver. Zuiver wordt gekenmerkt door gewaagde designs, het royaal gebruik van kleur, en de betaalbaarheid van de producten.

  Over Zuiver

  Zuiver is een onderneming die zich richt op de ontwikkeling, import en verkoop van meubels, verlichting en andere woonaccessoires. Het merk Zuiver kenmerkt zich door de productie van innovatieve producten met een eigentijdse en moderne stijl. De collectie van Zuiver is zeer evenwichtig, en wordt gevormd door zorgvuldig geselecteerde items van over de hele wereld. Ze hebben eigen ontwerpers in dienst die exclusief voor Zuiver ontwerpen. Naast het uiterlijk, zijn ook kwaliteit en functionaliteit van belang voor het merk.

  Zuiver bij JansenTotaalWonen

  Naast Zuiver bieden wij verschillende andere merken aan in de interieurbranche, waaronder ook:

  Bij Jansen Totaal Wonen snappen wij dat er heel veel keuzes zijn. Daarom staan wij voor u klaar via onze klantenservice. Heeft u nog vragen? Twijfelt u tussen verschillende items of merken? Of wil u graag advies inwinnen van een van onze experts? Neem dan contact op met de klantenservice, de gegevens kunt u terugvinden onder het kopje ‘Contact’.