Hockers

  Hockers

  Hockers

  Wilt u even lekker met de voeten omhoog wanneer u lekker in uw fauteuil zit? Dan heeft u een hocker nodig. Hockers zijn het perfecte voetensteuntje. Hockers zijn comfortabel, en u kunt op deze manier zo de hele dag in uw fauteuil zitten terwijl de uren voorbij schieten! In het assortiment van Jansen Totaal Wonen komen hockers in verschillende prijsklassen voorbij. Wilt u een nieuwe fauteuil en een daarbij passende hocker kopen? Bekijk dan snel alle mogelijkheden online, en kies een hocker dat bij uw stoel past!

  Hockers kopen

  Voor de beste hockers bent u bij Jansen totaal wonen aan het juiste adres! De verschillende hockers in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen, en hebben daarnaast ook allemaal een andere kleur. Er zijn varianten van onder andere stof en van leer. Het is handig om dezelfde kleur van de fauteuil over te nemen. Dit past altijd goed bij elkaar, en zo weet u zeker dat dit juist niet met de rest van uw meubilair vloekt. U kunt uw favoriete hocker meteen online bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om het artikel op te halen. Kom vooral eens langs onze showroom! Wilt u meer informatie over de hockers? Of heeft u vragen over andere artikelen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar! Kom ook eens langs in onze showroom, voor al uw wooninspiratie!

  Wonen in stijl met Jansen Totaal Wonen

  Bij Jansen Totaal Wonen vind u alles wat u nodig heeft om te kunnen wonen in stijl! In ons assortiment worden verschillende stijlen aangeboden. U heeft dus altijd genoeg keuze om uw huis helemaal eigen te maken! Naast ons ruime assortiment kunt u er ook voor kiezen om speciale meubels op maat te laten maken. Zo creëert u een unieke omgeving in uw huis. Wilt u inspiratie op doen? Kom dan langs in onze showroom, of bekijk het aanbod banken, tafels en meer online op Jansentotaalwonen.nl.

  Lees meer ...

  ... Verberg

  11 product(en)

  11 product(en)