Hockers

  Hockers

  Hockers

  Wil je even lekker met de voeten omhoog wanneer je lekker in jouw fauteuil zit? Dan heb je een hocker nodig. Een hocker is een perfect voetensteuntje. Hockers zijn comfortabel, en je kunt op deze manier zo de hele dag in jouw fauteuil zitten terwijl de uren voorbij schieten! In het assortiment van Jansen Totaal Wonen komen hockers in verschillende prijsklassen voorbij. Wil je een nieuwe fauteuil met een daarbij passende hocker kopen? Bekijk dan snel alle mogelijkheden online en kies een hocker die bij jouw stoel past!

  Hockers kopen

  Voor de beste hockers ben je bij Jansen Totaal Wonen aan het juiste adres! De verschillende hockers uit ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen en bestaan uit verschillende kleuren. Er zijn varianten van onder andere stof en van leer. Het is handig om dezelfde kleur van de fauteuil over te nemen. Dit past altijd goed bij elkaar en zo weet je zeker dat dit niet met de rest van je meubilair vloekt. Je kunt jouw favoriete hocker meteen online bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om het artikel op te halen. Kom vooral eens langs in onze showroom! Wil je meer informatie over de hockers? Of heb je vragen over andere artikelen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar! Kom ook eens langs in onze showroom, voor al jouw wooninspiratie!

  Wonen in stijl met Jansen Totaal Wonen

  Bij Jansen Totaal Wonen vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen wonen in stijl! In ons assortiment bieden wij verschillende woonstijlen aan. Je hebt dus altijd genoeg keus om jouw huis helemaal eigen te maken! Naast ons ruime assortiment kun je er ook voor kiezen om speciale meubels op maat te laten maken. Zo creëer je een uniek interieur in jouw huis. Wil je inspiratie op doen? Kom dan langs in onze showroom of bekijk het aanbod banken, tafels en meer online op onze website.

  Lees meer ...

  ... Verberg

  17 product(en)

  17 product(en)