Wonderland

  Wonderland

  Het Noorse Wonderland begon in 1969 als producent van schuim en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van bedden, matrassen en boxsprings in Scandinavië. Hun specialisatie ligt in het maken van hoogwaardige kwaliteit slaapsystemen. Deze worden volgens het Scandinavische principe geproduceerd, waardoor zij zich kenmerken met een bijzonder slaapcomfort. Het geeft je weer nieuwe energie voor een nieuwe dag!

  12 product(en)

  12 product(en)

  Slaap zacht in een Wonderland boxspring

  Wonderland is een prachtig Scandinavisch merk waar de oorsprong vanaf druipt. Gelegen in het Noorse Andalsnes maakt Wonderland al sinds 1969 hoogwaardige boxsprings, bedden en matrassen. De focus heeft hierbij altijd gelegen op de wensen van de klant en de laatste technologie. Wonderland was er al vroeg bij als het gaat om lange garanties op de fabricage van hun producten, en niet onterecht. De bedden van Wonderland zijn uiterst duurzaam en komen met tal van keurmerken die de kwaliteit van het bed onderkennen.

  Droom heerlijk weg in Scandinavische weelde

  Wonderland heeft zich in de loop der jaren opgewerkt tot een van de markt leidende fabrikanten van matrassen en bedden. Dit heeft het bedrijf te danken aan het feit dat zij de belangrijkste trend heeft gevolgd en daar op in heeft gezet. En nee, dat was niet het waterbed. Wonderland begon zich in die periode te focussen op een nieuw veersysteem in plaats van het waterbed opnieuw uit te vinden. Dit veersysteem bleek doorslaggevend. Wonderland bood levenslange garantie hierop en 5 jaar op het gehele bed. Dit was ongehoord voor die tijd en het duurde dan ook niet lang voordat het grote publiek kennis had gemaakt met de heerlijke slaapoplossingen en woontrends die Wonderland te bieden had.

  Elegant design complimenteert functionaliteit

  De bedden van Wonderland zijn voorzien van een strak maar elegant design. Samen met de functionaliteiten die in het bed verwerkt zijn, maakt dit een enorm gewilde combinatie. Op deze bedden zal het niet lang duren tussen het moment dat je de ogen sluit en het moment dat je in slaap bent gevallen. Het hoge comfort is heerlijk en verzorgt een goede nachtrust. De stevigheid is aan te passen bij de meeste modellen, wat deze uitermate geschikt maakt voor eenieder die niet gebaat is bij een standaard bed, zoals mensen die bovengemiddeld lang zijn, rugklachten hebben of graag een hogere instap willen dan een regulier bed. Het is allemaal mogelijk met de bedden van Wonderland. Bekijk de collectie nu, en wacht niet langer met een boxspring kopen.