Productinformatie

  Artikelnummer 10130457
  Merk Wiemann
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Nachtkastjes
  Materiaal -
  Stijl Modern & design

  De nachtkastjes serie Tranio van DroomDomein is veelzijdig en erg praktisch in gebruik. Ze zijn te verkrijgen met 2 of 3 laden op een breedte van 60cm of 40 cm. De hoogte is 42 cm en de diepte is 43 cm. De nachtkastjes Tranio zijn in verschillende kleurstellingen mogelijk. Zo kan je kiezen voorgeheel wit, zwart, havanna, zilver, truffeleiken of eiken sägerau. Ook ishet mogelijk om een van deze te kleuren te combineren door deze te kiezenop de romp van het nachtkastje met de laden in wit. Daarnaast kan je ookkiezen voor 1 lade in het glas of alle laden in het glas. De glaskleuren zijn zwart, wit, havanna, magnolie en grafiet. Deze serie is uit te breidenmet bijpassende commodes. Deze zijn er met twee deuren of 2 deuren gecombineerd met 5 laden. Deze zijn 80 cm of 141 cm breed. De hoogte is 86 cm en de diepte 43 cm. Ook zijn er commodes met alleen laden. Deze zijn of 60cm breed of 141 cm breed. Ook hier is de hoogte 86 cm en de diepte 43 cm.Tevens zijn hier ook de kleurmogelijkheden en het glas mogelijk. Erg veelbergruimte dus in je slaapkamer. Deze nachtkastjes zijn goed te combineren bij de vele boxsprings die DroomDomein in de collectie heeft. Door de hoogte past dit perfect. DroomDomein heeft een veelzijdige boxspringcollectie. Van landelijk tot modern, voor ieder wat wils. In eenvoudige stappen stel je zelf je boxspring samen. Kies je eigen comfort door middel van een goed matras en een topdekmatras. Stoffen en kleuren zijn er in overvloed, kies wat jij het mooist vindt en wat er in je slaapkamer past. Maak het geheel af met een kledingkast uit de collectie van DroomDomein. Ook hier geldt vaak dat je je eigen kledingkast zelf kan samenstellen afhankelijk van de grootte van je slaapkamer en jouw smaak. (hxbxd) 064x040x043 cm

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de waarde van je bestelling en de formule waarvan het product is. Heb je een bestelling onder de 1000,- euro? Dan bedragen de bezorgkosten 35 euro. Bestellingen boven de 1000 euro worden gratis bezorgd. Voor Pronto Wonen, Profijt Meubel en showroommodellen zijn de bezorgkosten 65 euro, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Tranio nachtkastje

Voorraadstatus:Direct beschikbaar

Levertijd:2 tot 5 werkdagen

   
Voor: 179,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meubel inruil

Tranio nachtkastje

Hoeveel ruimte heb jij voor een kast? Welke materialen zijn al aanwezig in jouw woonkamer? Varieer in het aantal deuren en lades of maak gebruik van verschillende nissen. Soms is het mogelijk om een kast aan te passen naar jouw wensen! Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!