Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten
veelgestelde vragen bij Jansen Totaal Wonen

Zitspecialist relaxfauteuil studio

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Lijkt het jou een uitdaging om samen met klanten de perfecte relaxfauteuil uit te zoeken? Ben jij communicatief sterk en weet jij de wens van de klant in kaart te brengen tijdens een gesprek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze meubelafdeling zijn wij per direct op zoek naar een zitspecialist voor onze relaxfauteuil studio.

Ben jij onze ideale kandidaat?

Door met de klanten in gesprek te gaan kom je er achter wat de wensen van deze klant zijn en ben je in staat om een passend advies te geven op het gebied van relaxfauteuils. Interesse in een goede zithouding is daarbij een pre. Je bent enthousiast en gastvrij en hebt een passie voor interieur. Daarnaast zoeken wij iemand die:

– De lat hoog legt voor zichzelf en zich verder wilt ontwikkelen
– Het geen probleem vindt om in de weekenden te werken
– Klantgericht en gastvrij is

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een marktconform salaris en een goede pensioenregeling volgens CAO. Daarnaast garanderen wij je een leuke werksfeer met fijne collega’s om je heen. Ook geven wij je de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil jij graag solliciteren? Stuur een motiverende mail waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent. Stuur deze motivatie samen met jouw CV naar info@jansentotaalwonen.nl. Vergeet er niet duidelijk bij te vermelden dat het om de vacature ‘Zitspecialist – relaxfauteuil studio’ gaat.