Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten
Banner afbeelding voor Verkoper – Meubelafdeling

Verkoper – Meubelafdeling

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Ben jij creatief en communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze meubelafdeling zijn wij per direct op zoek naar commercieel talent parttime (32-37 uur).

Onze ideale kandidaat:

Door goed te luisteren en je te verdiepen in de woonsituatie van je klant, ben je in staat de juiste woonoplossing te presenteren.  Hierbij heb je inspirerende gesprekken waar je ook jouw eigen creativiteit in kwijt kunt. Je bent enthousiast en je hebt een passie voor interieurstyling. Verkoopervaring in de retail is een pre. Daarnaast zoeken wij iemand die:

  • De lat hoog legt voor zichzelf en zich verder wilt ontwikkelen
  • Het geen probleem vindt om in de weekenden te werken
  • Klantgericht en gastvrij is

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een marktconform salaris en een goede pensioenregeling volgens CAO. Daarnaast garanderen wij je een leuke werksfeer met fijne collega’s om je heen. Ook geven wij je de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen, wij bieden volop opleiding- en trainingsmogelijkheden.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en wil jij graag solliciteren? Stuur een motiverende mail waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent. Stuur deze motivatie samen met jouw CV naar info@jansentotaalwonen.nl. Vergeet er niet duidelijk bij te vermelden dat het om de vacature ‘Verkoper – meubelafdeling’ gaat. Misschien word jij wel onze collega!