Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten
Meubelbezorger vacature bij Jansen Totaal Wonen

Meubelbezorger & magazijnmedewerker

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Wil jij spierballen kweken, heb je oog voor kwaliteit en ben je zorgvuldig? Ter versterking van ons bezorgteam & magazijn zijn wij op zoek naar enthousiaste meubelbezorgers & magazijnmedewerkers die onze klanten blij maken met hun nieuwe meubels. Dus ben jij een echte aanpakker en ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Solliciteer dan direct!

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Als meubelbezorger & magazijnmedewerker heb jij oog voor kwaliteit en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het hele logistieke centrum en de bezorging van meubels bij onze klanten. Je helpt klanten bij het ophalen van hun meubels, maar bent ook verantwoordelijk voor alle binnenkomende producten. Door middel van een nauwkeurige controle check jij of alle producten de gewenste kwaliteit hebben. Je zorgt ervoor dat de bestelbus is ingeladen en levert samen met je collega alle meubelen netjes af bij onze klanten. Ook help je klanten bij het uitpakken en in elkaar zetten van deze meubelen.

Ben jij onze ideale kandidaat?

  • MBO-denkniveau
  • Heftruckcertificaat is een pré, maar geen vereiste
  • Is in staat fysieke inspanning te leveren
  • Is bereid verantwoording te dragen
  • Is een teamspeler
  • Is bereid om in de avonduren en het weekeinde te werken
  • Is in bezit van minimaal een rijbewijs B
  • Is communicatief sterk

Wat bieden wij jou?

Wij garanderen je een leuke werksfeer met fijne collega’s om je heen. Ook geven wij je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld bij het halen van een heftruckcertificaat. Daarnaast bieden wij je natuurlijk een marktconform salaris én hele toffe personeelsfeesten!

Solliciteer direct!

Ben jij (bijna) de omschreven ideale kandidaat? Stuur dan een mail met cv naar info@jansentotaalwonen.nl. Geef hierbij duidelijk aan dat het om vacature ‘Meubelbezorger & magazijnmedewerker’ gaat.