Softline

  Softline

  Een goede nachtrust is onmisbaar voor een vitaal leven. Hoogwaardige boxsprings, ontworpen en handmatig geproduceerd in Nederland, bieden het comfort dat bij je lichaam past. Softline is een Nederlands merk wat staat voor kwaliteit, slaapgarantie en hygiëne. Softline staat bekend om hun optimale ventilatie en een uniek individueel comfort. Slapen is meer dan een goede nachtrust.

  Wil jij een Softline boxspring of een Softline matras uitproberen? Kom dan eens langs in onze showroom bij Jansen Totaal Wonen. Bekijk het assortiment en laat je adviseren door onze experts. Graag tot ziens!

  5 product(en)

  5 product(en)

  Softline

  Ervaar superieur slaapcomfort met een boxspring of matras van Softlin! Iedere dag werken de makers van Softline aan het verwezenlijken van de ideale matrassen en bedden. De unieke combinatie van eigenschappen en kenmerken maken van de Softline producten een zeer comfortabel en ergonomisch verantwoord assortiment. Voor iedere soort ‘slaper’ is er een unieke comfortcombinatie die je ontspannen laat slapen en met een uitgerust gevoel wakker laat worden.

  Voordelen van Softline

  Softline onderscheidt zich op verschillende punten. Zo staat Softline voor betaalbare luxe. De bedden en matrassen worden met de grootste zorg ontworpen, en vervolgens met de hand gemaakt in Nederland. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale producten en wanneer dit niet mogelijk is worden de producten uit de meest nabije omgeving gehaald.

  De Softline bedden en matrassen worden op bestelling gemaakt. Je bent dus altijd verzekerd van een uniek product dat geheel naar jouw wensen wordt gemaakt. Wij als dealer van Softline worden constant op de hoogte gehouden van ontwikkelingen door middel van trainingen. Hierin gaat ook veel aandacht naar het vertalen van jouw slaapbehoeften en persoonskenmerken naar het meest geschikte matras of bed. Alleen het beste is immers goed genoeg!

  Kom langs bij Jansen Totaal Wonen

  Een nieuw matras of boxspring koop je natuurlijk niet zomaar. Hier gaat veel oriëntatie en ‘proefliggen’ aan vooraf. Om jou hier zo goed mogelijk bij te helpen kun je altijd langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze gespecialiseerde adviseurs. Maak een afspraak en kom te weten welk soort matras of bed het aller beste bij jou past. Graag tot ziens in onze 15.000 vierkante meter grote showroom!