Matrassen

  Matrassen

  Het matras bepaald voor een groot gedeelte hoe goed en effectief je slaapt. En slapen is natuurlijk één van de eerste levensbehoefte van de mens. Een goede nachtrust is dus van belang en een belangrijk, misschien wel het belangrijkste, middel daarvoor is het matras.

  Omdat er zoveel verschillende soorten en maten zijn van matrassen, kan het lastig zijn om daar een juiste keuze in te maken. Een koudschuim matras, traagschuim matras, pocketveringmatras of latex matras zijn enkele voorbeelden van soorten matrassen die wij je bij Jansen Totaal Wonen aanbieden.

  Zo heb je bijvoorbeeld binnenveringsmatrassen en volschuimmatrassen. Binnenveringsmatrassen bestaat uit grote stalen veren die met elkaar verbonden zijn. Deze matrassen voelen vaak koel aan, omdat er veel lucht tussen de veren door kan. De matrassen beschikken over goede vochtregulerende eigenschappen. Volschuimmatrassen bestaan volledig uit schuim. Dit type matras ventileert minder goed dan een binnenveringmatras. Het voordeel van de volschuimmatrassen is dat zij op iedere bedbodem gebruikt kunnen worden.

  Het kopen van een matras kan door deze keuzes lastig zijn. Bij Jansen Totaal Wonen adviseren wij je graag en helpen we jou met het meest geschikte matras voor jou! Kom langs in onze showroom en kom proefliggen!

  Lees meer ...

  ... Verberg

  73 producten

  73 producten