Productinformatie

  Artikelnummer 10096076
  Merk DroomDomein
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Latex matrassen
  Materiaal NVT
  Stijl Tijdloos & functioneel

  Dit rubber matras Marum wordt gemaakt van natuurlatex. Dit is een zeer groot verschil met de matrassen welke je steeds vaker tegenkomt vervaardigd uit synthetische latex. De aanpassing van een natuurlatex matras aan de vormen van het lichaam is onovertroffen. Een geringe belasting veroorzaakt een geringe aanpassing in het materiaal. Omgekeerd leidt een grote belastingtot een grote aanpassing. Alle lichaamsdelen worden zo op de juiste wijzeondersteund. Hierdoor wordt een minimale tegendruk op het lichaam ervaren.Dit wordt een hoge puntelasticiteit genoemd. Voor dit matras Marum werkenwij enkel met monoblok kernen. Dit wil zeggen dat de kern van het matras uit een stuk bestaat. Vaak wordt namelijk de hoogte van een matras verkregen door het verlijmen van verschillende ''plakken'' latex. Iedere lijmlaagtussen deze ''plakken'' werkt het aanpassingsvermogen, en dus ook het comfort en de ventilatie tegen. Door de open celstructuur van natuurlatex, de ventilatiekanalen en de oppervlakteprofilering is een constante luchtcirculatiegewaarborgd. Door de beweging van de beslaper ontstaat gelijktijdig een pomp- en zuigeffect, dat voor een constante luchtwisseling zorgt. Natuurlatex matrassen hebben dus een groot ademend en vochtregulerend vermogen.OnzeNatuurlatex matrassen zijn voorzien van comfortzones. Deze zones worden al tijdens het productieproces aangebracht. Er worden namelijk metalenpennen gebruikt om de warmte vanaf de buitenkant van een matrasmal door te geven naar het midden van de matraskern. Door de diameter van deze pennen aante passen kunnen wij per zone een uniek comfort aanbrengen in de matras. De natuurlatexkern van dit matras wordt omhuld door een comfortabeleCoolmax® matrastijk. Dit Coolmax® materiaal neemt 40% meer vocht dan katoen en droogt 4x sneller. Door aan de Coolmax® stof Elastan® toe te voegen,blijvende elastische kenmerken van de matraskern intact. Daarnaast is hetmatras doorgestikt met het klimaat regulerende Thermostar dat zorgt vooreen optimale vochttransport en is tevens erg veerkrachtig is waardoor de tijk mooi vol blijft. Verder is de tijk volledig 4-zijdig afritsbaar en voorzien vantop kwaliteit YKK ritsen en is anti allergisch. De matras Marumis leverbaar in vele maten.

  Bezorgen

  Voor bestellingen van meubels onder € 1000,- vragen wij een bijdrage van € 35,- per bestelling. Boven de € 1000,- bezorgen wij gratis.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. Jouw producten worden door ons bij elkaar gezocht en / of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra jouw bestelling compleet is, pakken we deze in en melden we deze aan bij onze vervoerder.
  • 4. Onze vervoerder neemt dezelfde dag nog contact met je op voor het maken van een leverafspraak.

  Betalen

  Betalen kan bij ons op diverse manieren, kies zelf voor jouw favoriete betaalmethode.

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

  Openingstijden

  Maandag 10.00 - 17.30 uur
  Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
  Woensdag 10.00 - 17.30 uur
  Donderdag 10.00 - 17.30 uur
  Vrijdag 10.00 - 21.00 uur
  Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  Zondag 12.00 - 17.00 uur
     

Natuur marum matras

   
Voor: 799,-

Voorraadstatus:Direct beschikbaar

Levertijd:2 tot 5 werkdagen

 • Veilig & makkelijk betalen via iDeal
 • Altijd de beste prijsgarantie
 • 14 dagen retourrecht
 • Zeker van je aankoop: CBW erkend
 • Woonexperts sinds 1966