15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Matrassen

Matrassen bij Jansen Totaal Wonen Slapen

Bij het kopen van een nieuw matras is het belangrijk om met meerdere factoren rekeningen te houden, zeker omdat je nachtrust je gezondheid en functioneren bepaalt. Het is belangrijk om voor jezelf van te voren vast op een rijtje te hebben aan welke eisen je nieuwe matras moet voldoen. Houd je bijvoorbeeld van een wat harder matras of transpireer je ’s nachts snel? Dat zijn punten waar je rekening mee dient te houden bij het kiezen van je matras. Wij hebben pocketvering, hybride en latex matrassen in onze collectie, zo is er altijd een passend matras voor jou.

Het kopen van een matras kan door deze keuzes lastig zijn. Bij Jansen Totaal Wonen adviseren wij je graag en helpen we jou met het meest geschikte matras voor jou! Kom langs in onze showroom en kom proefliggen!

tot 60% korting

Ontvang tot wel 60% korting op geselecteerde showroommodellen matrassen van diverse merken! Kom langs in de winkel voor het actuele aanbod.

Matrassen actie
10 / 10

Hans

Na 14 jaar zijn wij bij het uitkiezen van een nieuwe matras wederom deskundig (en hartelijk!) geholpen door Marjo.
9 / 10

Simkens

Erg prettige begeleiding en advies bij de aanschaf van onze nieuwe matrassen. Erg tevreden over. Ook de afhandeling van de order en de bezorging was super geregeld.
9 / 10

van Aalten

Verkoper uiterst vriendelijk en levering goed geregeld.
10 / 10

Ras

Geweldig geholpen, met een uitmuntend advies door Marjo van de afdeling slapen.
8 / 10

Koenders

Meedenken en service goed.
9 / 10

Leonie

Wij zijn vandaag bij Jansen Totaal Wonen geweest, afdeling slaapkamers. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk benaderd door medewerkster Marjo. Zij nam alle tijd om ons van goed advies te voorzien. Door haar kennis en kunde zijn wij geslaagd voor een prachtig bed. Dit soort medewerkers kom je niet meer zo vaak tegen. Wij geven haar een DIKKE 10 !!!!! Wees zuinig op dit soort medewerkers.
10 / 10

Hennie van Huet

Klantvriendelijk. Goed advies.

Advies over matrassen?

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies voor matrassen? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

slaapexperts van Jansen Totaal Wonen

Verschillende soorten matrassen

Bij het kopen van een nieuw matras is het belangrijk om met meerdere factoren rekeningen te houden, zeker omdat je nachtrust je gezondheid en functioneren bepaald. Het is belangrijk om voor jezelf van te voren vast op een rijtje te hebben aan welke eisen je nieuwe matras moet voldoen. Houd je bijvoorbeeld van een wat harder matras of transpireer je ’s nachts snel? Dat zijn punten waar je rekening mee dient te houden bij het kiezen van je matras. Wij hebben pocketvering, hybride en koudschuim matrassen in onze collectie, zo is er altijd een passend matras voor jou.

Het kopen van een matras kan door deze keuzes lastig zijn. Bij Jansen Totaal Wonen adviseren wij je graag en helpen we jou met het meest geschikte matras voor jou! Kom langs in onze showroom en kom proefliggen!

Bekijk onze andere slaapartikelen:

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst