Productinformatie

  Artikelnummer 10130462
  Merk Wiemann
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Nachtkastjes
  Materiaal -
  Stijl Modern & design

  De nachtkastjes serie Tranio van DroomDomein is veelzijdig en erg praktisch in gebruik. Ze zijn te verkrijgen met 2 of 3 laden op een breedte van 60cm of 40 cm. De hoogte is 42 cm en de diepte is 43 cm. De nachtkastjes Tranio zijn in verschillende kleurstellingen mogelijk. Zo kan je kiezen voorgeheel wit, zwart, havanna, zilver, truffeleiken of eiken sägerau. Ook ishet mogelijk om een van deze te kleuren te combineren door deze te kiezenop de romp van het nachtkastje met de laden in wit. Daarnaast kan je ookkiezen voor 1 lade in het glas of alle laden in het glas. De glaskleuren zijn zwart, wit, havanna, magnolie en grafiet. Deze serie is uit te breidenmet bijpassende commodes. Deze zijn er met twee deuren of 2 deuren gecombineerd met 5 laden. Deze zijn 80 cm of 141 cm breed. De hoogte is 86 cm en de diepte 43 cm. Ook zijn er commodes met alleen laden. Deze zijn of 60cm breed of 141 cm breed. Ook hier is de hoogte 86 cm en de diepte 43 cm.Tevens zijn hier ook de kleurmogelijkheden en het glas mogelijk. Erg veelbergruimte dus in je slaapkamer. Deze nachtkastjes zijn goed te combineren bij de vele boxsprings die DroomDomein in de collectie heeft. Door de hoogte past dit perfect. DroomDomein heeft een veelzijdige boxspringcollectie. Van landelijk tot modern, voor ieder wat wils. In eenvoudige stappen stel je zelf je boxspring samen. Kies je eigen comfort door middel van een goed matras en een topdekmatras. Stoffen en kleuren zijn er in overvloed, kies wat jij het mooist vindt en wat er in je slaapkamer past. Maak het geheel af met een kledingkast uit de collectie van DroomDomein. Ook hier geldt vaak dat je je eigen kledingkast zelf kan samenstellen afhankelijk van de grootte van je slaapkamer en jouw smaak.

  Bezorgen

  Voor bestellingen van meubels onder € 1000,- vragen wij een bijdrage van € 35,- per bestelling. Boven de € 1000,- bezorgen wij gratis.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. Jouw producten worden door ons bij elkaar gezocht en / of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra jouw bestelling compleet is, pakken we deze in en melden we deze aan bij onze vervoerder.
  • 4. Onze vervoerder neemt dezelfde dag nog contact met je op voor het maken van een leverafspraak.

  Betalen

  Betalen kan bij ons op diverse manieren, kies zelf voor jouw favoriete betaalmethode.

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

  Openingstijden

  Maandag 10.00 - 17.30 uur
  Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
  Woensdag 10.00 - 17.30 uur
  Donderdag 10.00 - 17.30 uur
  Vrijdag 10.00 - 21.00 uur
  Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  Zondag 12.00 - 17.00 uur
     

Tranio nachtkastje

   
Voor: 219,-

Voorraadstatus:Direct beschikbaar

Levertijd:2 tot 5 werkdagen

 • Veilig & makkelijk betalen via iDeal
 • Altijd de beste prijsgarantie
 • 14 dagen retourrecht
 • Zeker van je aankoop: CBW erkend
 • Woonexperts sinds 1966