Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Eastborn Slope boxspring

slope-vooraanzichtslope-zij-aanzichtslope-detail-pootAfbeelding voor Eastborn Slope boxspring

Eastborn Slope Boxspring

De Slope boxspring van Eastborn past binnen het rijtje klassieke boxsprings. Toch heeft deze boxspring een interessante twist door de metalen design pootjes. Kom deze boxspring bekijken in de showroom van Jansen Totaal Wonen.

slope-detail-poot

Een klassieke boxspring met eigentijds tintje

De Slope boxspring van Eastborn is klassiek en tegelijkertijd elegant. Deze boxspring heeft een slank uiterlijk en staat op interessante poten. De metalen poten zijn namelijk open en zien er daardoor echt uit als design. Dit zorgt er voor dat de boxspring ook heel goed in een modern interieur past. Naast de mooie uitstraling slaapt de Slope boxspring ook nog eens heerlijk. Zo kun je jouw eigen matras én topper kiezen. Het matras is gestoffeerd en past daardoor perfect bij de rest van de stijl van de Slope boxspring.

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. De slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Slope? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst