Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Eastborn Moss boxspring

eastborn moss jansen totaal woneneastborn moss zijkantmoss-pootje eastborn

Eastborn Moss Boxspring

De Slope boxspring van Eastborn past binnen de eigentijdse boxsprings. Met een klassiek hoofdbord met details en zwarte metalen pootjes is deze boxspring een echte eyecatcher in de slaapkamer.

eastborn moss

Een moderne boxspring met Scandinavische elementen

De Moss boxspring van Eastborn is een boxspring met een Scandinavisch tintje. Het ronde hoofdbord, de details in het hoofdbord en de strakke metalen pootjes passen helemaal binnen deze Scandinavische moderne stijl. De matrassen zijn gestoffeerd zodat deze passen bij de stijl van de boxspring. Ben jij op zoek naar een moderne boxspring in Scandinavische stijl? Dan is de Moss boxspring een boxspring speciaal voor jou. Niet alleen ziet deze boxspring er prachtig uit, hij ligt ook nog eens heerlijk. Wil jij liever een andere vorm of ander slaapcomfort? Stel dan jouw Moss boxspring zelf samen bij onze slaapafdeling.

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. De slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Moss? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst