Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Eastborn Fair Boxspring

Eastborn-fair-JansenTotaalWonen-detailAfbeelding voor Eastborn Fair BoxspringEastborn Fair Boxspring

Eastborn Fair Boxspring

Ga je voor een bed van kwaliteit dan ga je voor de Eastborn Fair boxspring. Deze boxspring heeft een modern uiterlijk en past in iedere slaapkamer.

Eastborn-Fair-bij-Jansen-Totaal-Wonen

Een boxspring met een moderne touch

De Fair boxspring van Eastborn is een degelijke en moderne boxspring. De houten pootjes zorgen voor een Scandinavische look en zorgen voor ruim gevoel in de slaapkamer. Ook de rest van de vormgeving is modern bij deze boxspring waardoor de Fair boxspring een eigentijdse look heeft. Je kunt de boxspring zelf samenstellen. Zo ontwerp je jouw unieke Fair boxspring. Deze boxspring is voorzien van een gestoffeerd matras zodat je een echte boxspring look krijgt. Uiteraard heeft het hoofdbord ook dezelfde stoffering als de rest van de boxspring. Ga jij voor de Fair boxspring van Eastborn? Kom proefliggen in de showroom van Jansen Totaal Wonen en stel jouw Fair boxspring samen voor ultiem slaapcomfort.

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. De slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Fair? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst