Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Eastborn Bergen boxspring

bergen-vooraanzichtbergen-zijaanzichtbergen-zijkant-detailEastborn Bergen pootje

Eastborn Bergen Boxspring

De Bergen boxspring van Eastborn past binnen het rijtje moderne boxsprings. Kom deze boxspring bekijken in de showroom van Jansen Totaal Wonen.

bergen-zijaanzicht

Een Scandinavische boxspring in jouw slaapkamer

De Bergen boxspring van Eastborn is een moderne boxspring met Scandinavische look. De gouden pootjes maken deze boxspring elegant en zijn hét detail dat mag opvallen in de slaapkamer. In het hoofdbord zit een kleine subtiele ronding. De Bergen boxspring is hoog zodat je makkelijk in en uit kunt stappen. Zo kan jij fris en fruitig aan de nieuwe dag beginnen. Uiteraard ziet deze boxspring er niet alleen prachtig uit, hij slaapt ook nog eens heerlijk. Je kunt deze Bergen boxspring zelf samenstellen zodat jij zeker weet dat je heerlijk kunt slapen.

Een boxspring van Eastborn bij Jansen Totaal Wonen

Een boxspring van Eastborn kun je komen uitzoeken bij Jansen Totaal Wonen. Op de slaapafdeling van Jansen Totaal Wonen staan meerdere modellen van de collectie van Eastborn. Heb je online een Eastborn boxspring, Eastborn matras of Eastborn topper gezien? Bij Jansen Totaal Wonen kun je een complete set naar eigen wens samenstellen om heerlijk te kunnen slapen. De slaapexperts staan klaar voor jou om jou te voorzien van een juist slaapcomfort. Of je een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent, bij Jansen Totaal Wonen slaag je altijd. De collectie van Eastborn heeft voor ieder type slaper een passende boxspring. Bekijk welke boxspring het best bij jouw stijl past of laat je inspireren.

Meer weten over de Bergen? Kom langs

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Met een afspraak ben je altijd verzekerd van een kundig advies. Wij ontvangen jou met een heerlijke kopje koffie.

Onze slaapexperts staan voor je klaar
slaapexperts-bij-jansen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Maak een afspraak

Wil je zeker zijn van een voor jou passend slaapadvies? Maak dan voor de zekerheid een afspraak met één van onze slaapexperts. Zij nemen de tijd om jou geheel vrijblijvend advies te geven.

Maak een afspraak
Alt tekst