Hoofdkussens

  Hoofdkussens

  Goede hoofdkussens zijn bevorderlijk voor je nachtrust. Deze kunnen namelijk zorgen voor net dat extra stukje comfort. Een kussen kiezen kan nogal lastig zijn, want er zijn verschillende soorten kussens waaruit je kunt kiezen. Elk kussen heeft een bepaalde kwaliteit waarmee je rekening moet houden. 

  Hoofdkussen kiezen

  Je hebt onder andere kussens met een synthetische vulling. Deze kussens zijn licht, zacht en eenvoudig schoon te maken. Daarnaast heb je kussens met een dons vulling die erg zacht zijn. Een traagschuim vulling zorgt weer voor een uitstekende ondersteuning van de nek. Dit hoofdkussen vervormt zich naar het hoofd van de persoon die erop ligt. Een latex vulling kussen is stevig en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tot slot heb je een wol vulling die zeer geschikt is wanneer je veel transpireert.

  Vind jij het moeilijk om te kiezen voor welk hoofdkussen je moet gaan? Bij Jansen Totaal Wonen adviseren wij je graag. Kom langs in onze showroom of neem contact op met onze slaapexperts.

  Lees meer ...

  ... Verberg

  14 product(en)

  14 product(en)