Showroommodellen

  Showroom uitverkoop

  Profiteer nu van de showroom uitverkoop: A-merk producten tegen lage prijzen! In de webshop van Jansen Totaal Wonen worden ook diverse showroommodellen aangeboden. Deze zijn te vinden in de showroom uitverkoop. Dit zijn nieuwe meubelen die enige tijd in onze showroom hebben gestaan. Deze meubelen zijn vaak nog in perfecte staat en worden nu extra voordelig aangeboden! Wij kunnen niet garanderen dat de meubelen geen enkele vorm van gebruikssporen bevatten.

  Doordat onze showroom regelmatig wisselt, wisselt ons assortiment aan showroommodellen ook. Van banken tot tafels en van fauteuils tot ledikanten. Voor de beste acties ben je dus bij Jansen Totaal Wonen aan het juiste adres. Houd de webshop of de winkel dus goed in de gaten! Wellicht zit dat ene meubel dat je zo graag wilde hebben er deze keer tussen!

  Heb je nog vragen over de showroom uitverkoop of over de verkoopwijze van onze showroommodellen? Of heb je een vraag over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts staan je graag te woord!

  Lees meer ...

  ... Verberg

  72 producten

  72 producten