Showroommodellen

  Showroom uitverkoop

  Profiteer nu van de Showroom uitverkoop, lage prijzen tegen A-merk producten! In de webshop van Jansen Totaal Wonen worden ook diverse showroommodellen aangeboden. Deze zijn te vinden in de Showroom uitverkoop. Dit zijn nieuwe meubelen die enige tijd in onze showroom hebben gestaan. Deze meubelen zijn vaak nog in perfecte staat en worden nu extra voordelig aangeboden! Wij kunnen niet garanderen dat de meubelen geen enkele vorm van gebruikssporen bevatten.

  Showroom sale

  Wij bieden de showroommodellen tegen 45% korting aan aangezien wij niet kunnen garanderen dat de producten geen gebruikssporen bevatten. Je kunt dus ervoor kiezen om even te wachten met het aankopen van een nieuwe meubel. Wellicht komt deze later terecht in onze showroom uitverkoop! Op deze manier kan je toch je gewenste meubels kopen!

  Hoe werkt de showroom uitverkoop?

  De showroom uitverkoop werkt als volgt:

  • 1. Je geeft bij een verkoper aan om welk showroommodel het gaat;
  • 2. Je inspecteert het showroommodel goed samen met de verkoper;
  • 3. Je betaalt 1/3e deel van de netto aankoopprijs;
  • 4. Het showroommodel blijft na aankoop in de showroom staan;
  • 5. Je komt langs op de afgesproken datum om het showroommodel nog eens te inspecteren;
  • 6. Na betaling van het restbedrag neem je het showroommodel mee naar huis!;

  Doordat onze showroom regelmatig wisselt, wisselt ons assortiment aan showroommodellen ook. Van banken tot tafels en van fauteuils tot ledikanten. Voor de beste acties ben je dus bij Jansen Totaal Wonen aan het juiste adres. Houdt de webshop of de winkel dus goed in de gaten! Wellicht zit dat ene meubel ertussen dat je zo graag wilde hebben er deze keer tussen!

  Heb je nog vragen over de showroom uitverkoop of over de verkoopwijze van onze showroommodellen? Of heb je een vraag over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts staan je graag tewoord!

  Lees meer ...

  ... Verberg

  234 producten

  234 producten