Retourneren

In de winkel
Het retourneren van producten in de winkel is mogelijk. Producten mogen enkel geretourneerd worden wanneer het product niet gebruikt is en niet beschadigd. De voorwaarden die gehanteerd worden zijn te vinden op de CBW-erkend website.

Online aankopen
Het is mogelijk je online aankopen te retourneren*. Je hebt 14 dagen om te beslissen of je het artikel wil houden. Vervolgens heb je nog 14 nieuwe dagen om je aankoop te retourneren.  

Voor het retourneren van online gekochte artikelen, gelden de volgende voorwaarden:
  • Het artikel dient nog in de originele productverpakking te zitten.
  • Het artikel dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
  • De originele kaartjes en labels dienen nog aan het artikel bevestigd te zijn.


Doorloop de volgende stappen:
    1. Laat ons binnen 14 dagen weten via webshop@jansentotaalwonen.nl dat je jouw bestelling (of een gedeelte daarvan) wilt retourneren. Vermeld hierbij duidelijk het ordernummer.
    2. Richt de retourzending binnen 14 nieuwe dagen aan:
Jansen Totaal Wonen t.a.v. Webshop,
Karstraat 95,
6851 DG Huissen

We zullen het volledige aankoopbedrag na ontvangst terugbetalen. Dit gebeurt binnen 14 dagen na het melden van de retourzending. De kosten voor de zending naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

*Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens en dekbedden niet retour worden gezonden tenzij het verzegeld is of de verpakking van het artikel zichtbaar niet open is geweest.Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Jansen Totaal Wonen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via webshop@jansentotaalwonen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.