Schüller

  Een keukenmerk dat staat voor vernieuwing en altijd op zoek is naar het optimale. Dit toont zich niet alleen in de productontwikkeling, maar komt ook terug in de functie, het design, klanttevredenheid en betrouwbaarheid. Altijd bezig met de toekomst van de keuken. De diversiteit van de keukens van Schüller is dan ook terug te zien in de showroom.

  De keukens van Schüller worden op maat gemaakt, aangepast aan de wensen en eisen van de desbetreffende gebruiker. Een ruime keuze aan innovaties en functies maken dit mogelijk.  Want een keuken is tegenwoordig meer dan een ruimte waar gekookt wordt. Het is een leefruimte geworden.

  Schüller onderscheidt vijf verschillende keukentypes: living (familiekeuken), start (instapkeuken voor starters), prime (de comfortkeuken), image (keuken voor estheten) en feeling (keuken voor zinnelijk genot).

  Daarnaast zet Schüller zich actief in voor het milieu! 
  Dit doen zij door bijvoorbeeld het gebruik van recyclebare materialen en miljoeneninvesteringen in de innovatie van verwarmingstechniek en warmteopwekking. Zo staat Schüller niet alleen voor de kwaliteit van zijn keukens, maar ook voor levenskwaliteit. Hun motto is dan ook niet voor niets:

  ‘Schüller. Keukens voor het leven’.

  Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.