15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Rotpunkt keukens

Rotpunkt-Zerox-KQ-Italian-Walnut---Fenix-Beige-ArizonaRotpunkt keuken Memory RI old forest oakRotpunkt Zerox HPL - XT Umbra XT - Lava XT - Black HL
Officiële Rotpunkt keukens dealer
Hoogstaande kwaliteit keukens
Eindeloos veel mogelijkheden

Dit is Rotpunkt

Rotpunkt produceert al ruim 85 jaar hoogwaardige en moderne keukens die wereldwijd geëxporteerd worden vanuit Duitsland. Dit label streeft naar design van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van levering en montage. Ben je op zoek naar een houten keuken? Dan kies je voor Rotpunkt. Met een groot aanbod aan hout en houtimmitaties heeft dit keukenmerk álles wat jij zoekt voor een moderne, houten keuken.

Rotpunkt-Pavilo-MX-just-grey

Waarom kiezen voor Rotpunkt?

  • Hoogwaardige kwaliteit keukens
  • Groot aanbod aan echt hout en houtimmitaties
  • Diversiteit – 7 soorten greeploos
  • Klimaatvriendelijke werkwijze
  • Duurzaamheid – hoogwaardig materiaalgebruik
  • Veel ontwerpmogelijkheden
  • Grenzeloos comfort: diverse hoogtes en dieptes mogelijk
  • Meer dan keukens: ontwerp jouw bijkeuken of inloopkast
Rotpunkt keukens Tineo FL beach grey -

Het aanbod van Rotpunkt

In onze keukenshowroom in Huissen vindt je een aantal prachtige Rotpunkt keukens. De ruime collectie biedt een divers aanbod aan materialen, kleuren en opstellingen. Laat je inspireren door het aanbod:

Jouw Rotpunkt keuken op maat

Een kwalitatieve inbouwkeuken bestaat uit diverse elementen, zoals een korpus, werkblad, fronten, grepen of greeplijsten, verlichting en de interne uitrusting. Rotpunkt staat bekend om zijn eindeloze mogelijkheden voor elk van deze onderdelen. Zo stel je jouw keuken helemaal naar wens samen in onze showroom.

keukenshowroom-rotpunkt-frontjes

De bijkeuken

Van het verbergen van de wasmand tot het opbergen van voorraad- en schoonmaakspullen. Met een Rotpunkt bijkeuken op maat kun je kasten efficiënt organiseren en optimaal inrichten. Hierdoor bespaar je ruimte en krijgt je huis een strakke uitstraling.

bijkeuken-van-rotpunkt-kasten-op-maat

Meer weten over Rotpunkt? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw Rotpunkt droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens