Riviera Maison Sale

  Rivièra Maison sale

  Kijk voor de beste acties in onze Rivièra Maison sale op de website van Jansen Totaal Wonen. Rivièra Maison is een exclusief merk dat een unieke beleving creëert met de meubels die ze maken. Met de beleving wordt bedoeld dat het merk haar klanten wil laten genieten. Alle collecties uit de Rivièra Maison uitverkoop zijn gemaakt met de grootste zorg en oog voor detail. De Rivièra Maison sale wordt gekenmerkt door bijzondere details en het dankzij het gebruik van de beste materialen heeft het merk zijn eigen unieke stijl. De meubels en accessoires van Rivièra Maison zijn van hoge kwaliteit en zien er enorm stijlvol uit! Bij Jansen Totaal Wonen vindt je de accessoires van dit mooie merk onder één dak. Je voelt je echt thuis met de meubels uit de Rivièra Maison sale. De slogan van Rivièra Maison is niet voor niets ‘Home is where you can be you’.

  Rivièra Maison uitverkoop

  Naast Rivièra Maison wordt er nog veel meer aangeboden bij Jansen Totaal Wonen. We een ruim aanbod luxe en stijlvolle A-merken voor diverse meubels en accessoires. In de categorieën ‘wonen’, ‘slapen’, ‘keuken’ en accessoires komen verschillende exclusieve merken voorbij, zoals:

  • Zuiver | Zuiver is een jong merk met een altijd trendy collectie. Eigentijdse producten die volledig ontworpen zijn door een eigen team.
  • Pullman | Het doel van Pullman is om mensen een goede nachtrust te bezorgen, het is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven in de beddenbranche. Pullman levert bedden en matrassen voor ieders behoefte.
  • Riverdale | Ieder half jaar voegt Riverdale 350 nieuwe producten aan de basiscollectie van 1200 producten. Daarom gaat de merk altijd met de laatste trends mee en blijft het inspirerend!

  Zoals je ziet, genoeg keuze aan mooie merken bij Jansen Totaal Wonen!

  Wooninspiratie bij Jansen

  Bij Jansen Totaal Wonen kun je voldoende wooninspiratie op doen. Kom daarvoor naar onze showroom in Huissen! Je kunt hier terecht met al jouw vragen over onze Rivièra Maison uitverkoop. Al meer dan vijftig jaar zijn wij dé winkel voor mensen op zoek naar inspiratie op het gebied van wonen. De winkel lijkt op een woonboulevard en als je een persoonlijk advies wenst over bepaalde producten, dan kunnen onze professionals jou perfect helpen!

  Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.