Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 74496
  Merk Pullman
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Producttype Pocketvering matrassen
  Materiaal -
  Stijl Modern & design

  <p><strong>Pullman Silverline Excellence standard matras<tab/></strong>Elke dag uitgerust wakker worden met het Silverlince Excellence matras van Pullman. Het matras reageert op je lichaam. Door het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning is het Silverline Excellence matras ideaal voor jou. Het Silverline Premier matras is voorzien van een 7 zone Advanced pocket interieur met geneste, geharde veren. Dit geeft een individuele ondersteuning op maat. De flexibele drukverdeler en de afdekking met comfortschuim zorgt voor het ideale slaapcomfort. </p><p>Het matras bevat een vulling van wol, zijde en katoen. Dit zorgt voor een uitstekende vocht- en warmte regulerende eigenschappen. Het matras is ook verkrijgbaar met een anti-allergene vulling. Daarnaast zijn alle Silverline matrassen voorzien van Sensity technologie: het damast en de elastische stretch dragen, door de behandeling met probiotica, op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. De Silverline Excellence is in juni 2016 en in januari 2017 als beste getest door de Consumentenbond. Volgens de Consumentenbond biedt de Silverline Excellence de beste ondersteuning voor zijslapers. Ook de veerkracht en de ventilerende eigenschappen worden gewaardeerd.<strong>Uitvoering:</strong>&lt;li&gt;Hardheid: Standard&lt;/li&gt;&lt;li&gt;Afmeting: 80x200x24&lt;/li&gt;&lt;li&gt;Ligcomfort: Latex&lt;/li&gt;&lt;li&gt;Bekleding: Elastische stretch met wol, zijde en katoen&lt;/li&gt;&lt;li&gt;Hygiëne: Sensity&lt;/li&gt;&lt;li&gt;Vering: 7-zones, nageharde geneste pocketvering&lt;/li&gt;&lt;li&gt;Ventilatie: Zeer goed&lt;/li&gt;&lt;li&gt;Maximale belasting: Tot 100kg&lt;/li&gt;<strong>Mogelijkheden: </strong>&lt;li&gt;Het Silverline Excellence matras is in vele maten te verkrijgen&lt;/li&gt;&lt;li&gt;Verkrijgbaar in de variant: Standard en firm&lt;/li&gt;&lt;li&gt;Ook verkrijgbaar: Anti-allergeen vulling&lt;/li&gt;&lt;li&gt;Beschikbaar voor verstelbare bodems&lt;/li&gt;&lt;li&gt;Vrij van schadelijke gassen (CFK) &lt;/li&gt;</p><p></p>

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Pullman Silverline excellence standard matras

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 6 weken

   
Voor: 799,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Pullman Silverline excellence standard matras

Wat is jouw droombed? Dit hangt af van verschillende aspecten. Fysieke kenmerken maar ook je slaaphouding zijn bepalend voor het soort matras. Is dit het beste te combineren met een boxspring of een ledikant? En wil je ook nog een topmatras? Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!