Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10093414
  Merk Profijt Meubel collectie
  Winkel Profijt Meubel
  Producttype TV-meubels
  Materiaal Meubelplaat
  Stijl Landelijk & romantisch

  Woonprogramma Spijkenisse: mooi lifestyle programma!

  Woonprogramma Spijkenisse is een schitterend woonprogramma met eenonmiskenbare lifestyle-uitstraling. Dit programma is verkrijgbaar in eikengrey met fronten in wit. Programma Spijkenisse is uitgevoerd in melaminewaardoor het programma erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhoudenis.

  • Afgewerkt met een melamine-laag, dus makkelijk in onderhoud
  • Keuze uit verschillende items met diverse afmetingen
  • Bijpassende eettafels met diverse onderstellen

  Binnen dit programma is er keuze uit vele verschillende elementen, zoals bijvoorbeeld een dressoir met 2 deuren en 3 laden. De sfeervolle maar ook praktische vitrinekast is leverbaar in 2 breedtes (4 deuren of 8 deuren mettwee laden). De boekenkast is voorzien van 4 deuren, 2 laden en 6 open vakken. De TV-Dressoirs zijn er in 2 breedtes met 1 of 2 deuren en 2 open vakken. Het is ook mogelijk om een mediacenter opzetkast bovenop jouw tv-dressoir te plaatsen. Zo heb je extra bergruimte. Een aantal items kunnen ookmet verlichting geleverd worden, zodat je extra sfeer krijgt in jouw woonkamer.

  Verder zijn de eettafels met 2 verschillende onderstellen verkrijgbaar namelijk met 4 poten of met een kruispoot van hout. Ook is er eenbijpassende salontafel met 1 lade en open vak verkrijgbaar. Met al deze verschillende elementen kun je jouw woonkamer helemaal naar eigen wens inrichten.

  Voor een bijpassende eettafel of salontafel met metalen kruispoten kun je kijken bij model Freeport.

  Dit woonprogramma is uitgevoerd in melamine. De eigenschappen van melamine zijn kras-, slijt- en stootvast, eenvoudig in onderhoud, gebruiksvriendelijk en bovendien de uitstraling van massief hout.

  Kom eens kijken naar alle mogelijkheden, we verwelkomen je graag bij Profijt Meubel. Ons deskundig personeel helpt je graag om de juiste keuze tussen de elementen te maken zodatje een mooi ingerichte kamer krijgt. Ook voor bijpassende eetstoelen en/of andere zitmeubelen geven wij je graag een uitgebreid en deskundig advies. Op die manier stel je jouw interieur van jouw woonkamer geheel naar jouwwens en passend bij je en jouw huis samen.

  (hxbxd) 163x191x051 cm | Afmetingen groot open vak (hxbxd) 077,2x169,2x32,1 cm.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de waarde van je bestelling en de formule waarvan het product is. Heb je een bestelling onder de 1000,- euro? Dan bedragen de bezorgkosten 35 euro. Bestellingen boven de 1000 euro worden gratis bezorgd. Voor Pronto Wonen, Profijt Meubel en showroommodellen zijn de bezorgkosten 65 euro, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  PROFIJT MEUBEL

  Profijt Meubel Huissen

  Profijt Meubel Huissen is een onderdeel van Jansen Totaal Wonen. Wil je mooier wonen voor minder geld? Eigentijdse, betaalbare meubelen welke snel leverbaar zijn! Er is keuze uit veel woonstijlen. Bij Profijt Meubel kun je terecht voor jouw complete inrichting.

Spijkenisse TV-meubel

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 1 week

Materiaal: Meubelplaat

   
Voor: 749,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meubel inruil

Spijkenisse TV-meubel

Hoeveel ruimte heb jij voor een kast? Welke materialen zijn al aanwezig in jouw woonkamer? Varieer in het aantal deuren en lades of maak gebruik van verschillende nissen. Soms is het mogelijk om een kast aan te passen naar jouw wensen! Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!