Acties
Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10117624
  Merk Profijt Meubel collectie
  Winkel Profijt Meubel
  Producttype Hoekbanken
  Materiaal Stof
  Stijl Modern & design

  Hoekbank Norman

  Model Norman is een strakke, kubistische en modern vormgegeven hoekbank met een uitermate comfortabel zitcomfort, welke voorzien is van vaste zitkussens en uitneembare rugkussens. Door de eigentijdse belijning past deze hoekbank in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken. Dit model biedt ongekend veel mogelijkheden, zo kan je kiezen uit een van de vele verschillende opstellingen.

  • voorzien is van vaste zitkussens en uitneembare rugkussens
  • uitermate geschikt is voor intensief woongebruik
  • verkrijgbaar met HR-schuim in de zitting (tegen meerprijs)
  • gratis stofstaaltjes beschikbaar in de winkel

  Hoekbank met uitneembare rugkussens

  Model Norman is standaard uitgevoerd met houten zwarte poot aan voorzijde, en kunststof zwarte poot aan achterzijde. Dit model is uitgevoerd in stof Lindt. Deze stof bestaat geheel uit 100% polypropyleen waardoor deze stof uitstekend scoort op de diverse test- rapporten en uitermate geschikt is voor intensief woongebruik. Natuurlijk is model Norman daarnaast leverbaar in diverse kleuren van het Profijt Meubel stoffen concept. Hiermee kunt u model Norman naar uw eigen wens en smaak samenstellen.

  Dit model kan geleverd worden als hoekopstelling bestaande uit 2 zitsbank arm links met hoek element en 2 zitsbank arm rechts, hoekopstelling bestaande uit 3 zitsbank arm links met hoek element en 2 zitsbank arm rechts (tevens in spiegelbeeld leverbaar), hoekopstelling bestaande uit 3 zitsbank arm links met hoek element en 3 zitsbank arm rechts, hoekopstelling bestaande uit 2,5 zitsbank arm links met hoekelement en 2 zitsbank arm rechts (tevens in spiegelbeeld mogelijk), hoekopstelling bestaande uit 3 zitsbank arm links met hoekelement en 2,5 zitsbank arm rechts (tevens in spiegelbeeld leverbaar), hoekopstelling bestaande uit longchair arm links met 2 zitsbank zonder armen, hoekelement en 2 zitsbank met arm rechts (ook in spiegelbeeld mogelijk) en hoekopstelling bestaande uit longchair arm links, 2,5 zitsbank zonder armen en hoekelement met eiland rechts (ook in spiegelbeeld leverbaar). Tevens is dit model verkrijgbaar met HR-schuim in de zitting (tegen meerprijs). HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort. Op deze manier kan je je hoekbank helemaal naar eigen wens en op basis van de beschikbare ruimte in uw woonkamer kiezen.

  Voor uitleg over alle samenstellingen verwelkomen wij je graag bij Profijt Meubel, waar ons deskundig personeel je graag helpt om daarnaast ook de juiste keuze in stof en kleur te maken. Als je de door jouw gekozen stof graag thuis wilt bekijken om te zien of het in je interieur past, hebben wij van vele stoffen knipstaaltjes beschikbaar, die je kosteloos ter beschikking worden gesteld.

  2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof lindt 7/2-dark antracite met zwarte kunststof/houten poten type H-45. (hxbxd) 087x264x211 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 51 cm. M0201,M0603,O0401,B0101,B0605,O0811;B0608;A0301,A0401,A0501,A0701,A0801 26.02.2015

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  PROFIJT MEUBEL

  Profijt Meubel Huissen

  Profijt Meubel Huissen is een onderdeel van Jansen Totaal Wonen. Wil je mooier wonen voor minder geld? Eigentijdse, betaalbare meubelen welke snel leverbaar zijn! Er is keuze uit veel woonstijlen. Bij Profijt Meubel kun je terecht voor jouw complete inrichting.

Norman hoekbank

Voorraadstatus:Direct beschikbaar

Levertijd:2 tot 5 werkdagen

Materiaal: Stof

   
Voor: 649,-

Uit de folder

 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Norman hoekbank

Een bank moet zowel comfortabel als mooi zijn. Vaak kies je zelf het materiaal en de kleur, maar ook de ideale afmetingen, de beste hoofdsteunen en speciale armleuningen. Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!