Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10306614
  Merk Profijt Meubel collectie
  Winkel Profijt Meubel
  Producttype Hoekbanken
  Materiaal Stof
  Stijl Modern & design

  Heerlijke hoekcombinatie om in weg te dromen!

  Deze prachtige hoekcombinatie Milroy uit de Profijt Meubel collectie past in vele woonkamers, dit door zijn mooie belijning en uiterlijk.

  • Vele kleuren mogelijk uit het Profijt Meubel stofconcept
  • Diverse zit- en rugcomforts mogelijk
  • Keuze uit diverse pootmogelijkheden

  Bij deze bank Milroy heeft u niet alleen keuze uit de vele kleuren van het Profijt Meubel stofconcept, maar ook kunt u uw eigen comfort uit kiezen zodat u optimaal van uw bank kunt genieten. Wilt u graag de gekozen kleur thuis bekijken, dan stelt Profijt Meubel u kosteloos een knipstaal ter beschikking.

  U heeft keuze uit twee verschillende rugcomforts, de standaard uitvoering of een wat zachtere uitvoering, net wat u prettig vindt. Daarnaast heeft u keuze in het zitcomfort. Standaard is dit model voorzien van nosagvering i.c.m. polyether maar een kunt ook kiezen voor een combinatie van polyether met HR-schuim of een sandwich van HR/HR-schuim. De laatste uitvoering is opgebouwd uit twee lagen HR-schuim. HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort.

  Er zijn ook diverse mogelijkheden in de pootsoorten. U kunt kiezen uit een houtenpoot waarin u weer diverse pootkleuren heeft of voor een metalen poot waar u kunt kiezen voor een zwarte of chromen uitvoering maar ook uit diverse modellen.

  Stel uw eigen bank samen. Ook dit is mogelijk bij model Milroy. U heeft onder andere de volgende mogelijkheden; loveseat, 2-zitsbank, 2-zits met armleuning links of rechts, 2,5-zitsbank, 2,5-zits met armleuning links of rechts, 3-zitsbank, 3-zits met armleuning links of rechts, 3,5-zitsbank, hoek met eiland links of rechts, longchair met armleuning links of rechts, diverse hoekelementen en hockers. Creëer met deze elementen uw eigen opstelling.

  Al met al volop keuze bij dit model Milroy uit de Profijt Meubel collectie. We helpen u graag met het maken van de beste!

  2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof forza 5515-quiet grey met vlindernaad, polyether in de zitting, rugcomfort soft en zwarte metalen poten, type MF2 (hoogte 18 cm). (hxbxd) 086x272x223 cm | zithoogte 48 cm, zitdiepte 56 cm

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.




   

  PROFIJT MEUBEL

  Profijt Meubel Huissen

  Profijt Meubel Huissen is een onderdeel van Jansen Totaal Wonen. Wil je mooier wonen voor minder geld? Eigentijdse, betaalbare meubelen welke snel leverbaar zijn! Er is keuze uit veel woonstijlen. Bij Profijt Meubel kun je terecht voor jouw complete inrichting.

Milroy hoekbank

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 8 weken

Materiaal: Stof

   
Voor: 1.334,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Milroy hoekbank

Een bank moet zowel comfortabel als mooi zijn. Vaak kies je zelf het materiaal en de kleur, maar ook de ideale afmetingen, de beste hoofdsteunen en speciale armleuningen. Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!