31%
korting

Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10258729
  Merk Profijt Meubel collectie
  Winkel Profijt Meubel
  Producttype Hoekbanken
  Materiaal Hout
  Stijl Industrieel & stoer

  Catano dressoir met metaal!

  Dit actuele woonprogramma is vervaardigd van robuust geborsteld eiken in de kleur concrete en wordt gecombineerd met metaal. Dit geeft het programma Catano een eigen uiterlijk.

  • Diverse kastmogelijkheden
  • Eettafels zijn leverbaar in diverseafmetingen
  • De deuren en laden van dit woonprogramma zijn standaardvoorzien van softclose. Dit betekent dat de deuren en laden zachtjes sluiten.

   Er zijn vele kastmogelijkheden. Je kunt kiezen uit een dressoirmet 2 deuren en 2 laden, een kast met 2 deuren en 2 open vakken, een boekenkast met 1 deur en 2 laden, een tv-dressoir met 4 kleppen en een open vak, een tv-dressoir met 3 kleppen en een open vak. De bijbehorende eettafels zijn leverbaar in 3 afmetingen, namelijk 220 x 100cm, 190 x 95cm en 160x 90 cm. De salontafel heeft een afmeting van 140 x 70cm en bijpassende hoektafel 75 x 75cm. Met deze mogelijkheden is er zeker een opstelling die past in jouw woonkamer.

   Dit woonprogramma Catano kun je goed combineren met een van onze zitmeubelen uit de Profijt Meubel collectie. In onze collectie vind je allerlei stijlen zoals eigentijds en modern. Veel van onze modellen kun je zelf samenstellen tot hoekbank omdat er diverse zitelementen mogelijk zijn. Daarbij heb je vaak keuze in zowel het zit- als rugcomfort en pootmogelijkheden. Op onze website kun je al een groot deel van onze collectie zitmeubelen terugvinden. Profijt Meubel stelt je kosteloos een knipstaaltje ter beschikking, mocht je de kleur van jouw zitmeubel thuisook eens willen bekijken.

   Ook voor leuke accessoires kun je terechtbij Profijt Meubel. Denk hierbij aan verlichting, mooie warme karpetten,wanddecoratie maar ook leuke vazen e.d. Maak jouw woonprogramma Catano afmet deze leuke items.

   Ons deskundig personeel helpt je graag met hetmaken van de juiste keuzes en de leuke combinaties.

   Uitgevoerd in robuust geborsteld eiken in de kleur 08 concrete met 1 deur,2 laden en zwart metalen onderstel. | OP=OP (hxbxd) 190x057x040 cm

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  PROFIJT MEUBEL

  Profijt Meubel Huissen

  Profijt Meubel Huissen is een onderdeel van Jansen Totaal Wonen. Wil je mooier wonen voor minder geld? Eigentijdse, betaalbare meubelen welke snel leverbaar zijn! Er is keuze uit veel woonstijlen. Bij Profijt Meubel kun je terecht voor jouw complete inrichting.

Catano boekenkast

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 5 weken

Materiaal: Hout

30% korting

   

Van: 499,-

Voor: 349,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Catano boekenkast

Hoeveel ruimte heb jij voor een kast? Welke materialen zijn al aanwezig in jouw woonkamer? Varieer in het aantal deuren en lades of maak gebruik van verschillende nissen. Soms is het mogelijk om een kast aan te passen naar jouw wensen! Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!