Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10281625
  Merk Profijt Meubel collectie
  Winkel Profijt Meubel
  Producttype Relaxfauteuils
  Materiaal Stof
  Stijl Modern & design

  Amborg relaxfauteuil, dat is pas genieten!

  Zit comfortabel in deze relaxfauteuil uit de Profijt Meubel collectie. De fraaie afwerking van de rug en de naden geven deze fauteuil in eigen gezicht.

  • Keuze uit leder en stof
  • Leverbaar in drie maten, small, medium en large
  • Duurzaam koudschuim in de zitting en in de rug

  De voetsteun is bij deze fauteuil Amborg handig geïntegreerd. Met de manuele relax zet je deze fauteuil makkelijk in de gewenste stand. Wil je het nog makkelijker? Kies dan tegen een geringe meerprijs voor een elektrische relaxsysteem. Wil je liever geen snoeren door je woonkamer als je de stoel vrij wil neerzetten? Kies dan voor een systeem met accu.

  Je kan kiezen uit drie verschillende uitvoeringen qua afmetingen, namelijk voor een smalle fauteuil, een medium fauteuil of een large fauteuil. Hierbij is de zitdiepte en de zithoogte erg belangrijk. Maak een keuze die het beste bij je past.

  Wil je stof of leder voor deze fauteuil Amborg. Ons stof- en lederconcept kent vele kleurmogelijkheden. Mocht je eens een stofkleur thuis willen bekijken, dan is dat mogelijk. Profijt Meubel stelt je dan kosteloos een knipstaal ter beschikking. Zo kan je thuis op je gemak kijken of de kleur bevalt.

  De zitting en de rug van deze relaxfauteuil Amborg uit onze collectie zijn voorzien van HR-schuim. HR-schuim biedt een hoog zitcomfort en is zeer veerkrachting.

  Profijt Meubel heeft niet alleen relaxfauteuils in de collectie. Bij ons kan je ook terecht voor comfortabele banken, mooie woonprogramma''s, gezellige eethoeken en leuke accessoires zoals karpetten, sfeervolle sierkussens, wanddecoratie ook accessoires.

  Stel zelf je ideale bank samen. Dat is mogelijk bij veel van onze modellen. Je hebt dan bijvoorbeeld keuze uit diverse poten, armleuningen maar ook uit zitcomfort, zitdiepte en zithoogte. Helemaal ideaal, ons ervaren verkoopteam helpt je natuurlijk hierbij graag.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  PROFIJT MEUBEL

  Profijt Meubel Huissen

  Profijt Meubel Huissen is een onderdeel van Jansen Totaal Wonen. Wil je mooier wonen voor minder geld? Eigentijdse, betaalbare meubelen welke snel leverbaar zijn! Er is keuze uit veel woonstijlen. Bij Profijt Meubel kun je terecht voor jouw complete inrichting.

Amborg relaxfauteuil

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 10 weken

Materiaal: Stof

   
Voor: 699,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Amborg relaxfauteuil

Wanneer je in een fauteuil ploft, moet je het gevoel hebben dat je er een hele dag in kunt blijven zitten. Het moet zowel comfortabel als mooi zijn. Omdat dit een kwestie van smaak is, kun jij je fauteuil zelf samenstellen! Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!