Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 10142649
  Merk Pronto Wonen collectie
  Winkel Pronto Wonen
  Materiaal Stof
  Stijl Modern & design

  Deze bank met een "modern klassieke" uitstraling geeft door zijn hoge rug een goede ondersteuning van het hoofd en biedt een zeer goed zitcomfort. Een zitcomfort dat je geheel naar wens kunt afstemmen want wij bieden je maar liefst 3 verschillende mogelijkheden;

  • 1. Standaard: Nosagvering met comfortschuim,
  • 2. Medium: Nosagvering met HR-schuim (koudschuim),
  • 3. Excellent: Pocketvering met HR-schuim (koudschuim)

  Kortom een uitgebreide keuze voor een op en top zitcomfort om heerlijk ontspannen te kunnen genieten. Naast deze 3 zitcomforts kun je kiezen voor een uitgebreide collectie stoffen uit de Pronto Wonen stofcollectie. Deze collectie biedt u een uitgebreid kleurenpallet waardoor er altijd een stof tussen zit naar jouw wens. Ook kun je kiezen uit 3 verschillende types armleuningen en 2 poothoogtes (in diverse houtkleuren), kortom volop mogelijkheden om deze bank geheel naar eigen wens af te stemmen.

  Model Ortello biedt ook nog een relaxfauteuil (arm B of C) voor het heerlijk ontspannen TV kijken. Ook deze relaxfauteuil kan in bijna alle mogelijke opties aangeboden worden behalve het zitcomfort Excelent; pocketvering met HR-schuim is niet mogelijk.

  HR-schuim (ook wel koudschuim genoemd) heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog zitcomfort.

  We helpen je graag bij het kiezen van je nieuwe bank. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  PRONTO WONEN

  Pronto Wonen Huissen

  Laat je ook verrassen door het originele en eigentijdse assortiment van Pronto Wonen Huissen. Wist je dat veel van onze meubels direct uit voorraad leverbaar zijn? Uiteraard ben je bij Pronto Wonen ook aan het juiste adres voor de meest actuele woonaccessoires, verlichting, hockers, sierkussens en nog veel meer.

Ortello 2 zitsbank

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

Levertijd: ca. 7 weken

Materiaal: Stof

   
Voor: 429,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Ortello 2 zitsbank

Een bank moet zowel comfortabel als mooi zijn. Vaak kies je zelf het materiaal en de kleur, maar ook de ideale afmetingen, de beste hoofdsteunen en speciale armleuningen. Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!