Superkeukens Huissen

In Superkeukens komen verhalen tot leven! Er worden gerechten bereid en kleurplaten gekleurd. Er wordt gegeten én gelachen. Direct duidelijk in prijs, kwaliteit en service!

Superkeukens is onderdeel van Jansen Totaal Wonen. Je kunt de showroom in Huissen vinden op de Nijverheidsstraat, bij Keukendepot en Pronto Wonen! Daarnaast is Superkeukens ook gevestigd in Beuningen en Tiel.

De Superkeukens keukenadviseurs onthalen je warm en staan klaar om je zo goed mogelijk te helpen bij het vinden en maken van je droomkeuken. De showroom bevat een selectie van meer dan 40 keukenopstellingen. Nadat je jouw wensen hebt besproken met onze deskundige medewerkers zullen zij een 3D-ontwerp van de keuken maken!

De Superkeukens showroom is makkelijk bereikbaar. Je kunt gratis parkeren, recht voor de ingang! Kom dus snel een keer kijken in een van onze showrooms. De koffie staat klaar!

Superkeukens Jansen Totaal Wonen

Neem contact op

Wil je meteen deskundig advies of een afspraak maken met een van onze keukenadviseurs? Neem dan vrijblijvend contact op via een van de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

HUISSEN
Adres Nijverheidsstraat 15 
6851 EJ Huissen
Telefoon  026 - 3269980
E-mail huissen@superkeukens.nl
BEUNINGEN
Adres

Hadrianussingel 28A
6642 AJ Beuningen

Telefoon  024 - 6750008
E-mail beuningen@superkeukens.nl
TIEL
Adres Buitenbulkweg 14
4005 LA Tiel
Telefoon  0344 - 655241
E-mail tiel@superkeukens.nl