Keuken Depot

Keukendepot Jansen Totaal WonenOnze vestiging van Keukendepot ligt op steenworp afstand van onze Jansen Totaal Wonen showroom. Bij binnenkomst word je warm ontvangen door één van onze medewerkers. Je kunt rustig rondkijken in onze showroom waar ruim 20 keukenopstellingen voor goedkope prijzen zijn opgesteld. Geen één keukenopstelling in de showroom is duurder dan €4.000,-.  

Keukendepot koopt slim in waardoor de keukencollectie voor Depot prijzen kunnen worden verkocht. Ondanks de goedkope prijzen krijgt je altijd deskundig advies en staan wij garant voor uitstekende service. De keukenadviseur zal samen met jou jouw droomkeuken ontwerpen in 3D. Zo krijg je een goed beeld van je nieuwe keuken. Keukenadvies inclusief 3D ontwerp is altijd gratis en geheel vrijblijvend, zo kun je je met een gerust hart orienteren op het vinden van jouw nieuwe droomkeuken!

Neem contact op

Wil je meteen deskundig advies of een afspraak maken met een van onze keukenadviseurs? Neem dan vrijblijvend contact op via een van de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je ze snel mogelijk verder!

HUISSEN
Adres Karstraat 32 
6851 DJ Huissen
Telefoon  026 - 3269983
E-mail info@keukendepot-huissen.nl
BEUNINGEN
Adres Hadrianussingel 38 
6642 AJ Beuningen
Telefoon  024 - 6750008
E-mail info@keukendepot-beuningen.nl