Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 311179
  Merk M line
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Materiaal -
  Stijl nvt

  M line Cool Motion 6

  Een M line matras is te herkennen aan de innovatieve techniek die erin verwerkt zit. De matrassen van M line zijn opgebouwd uit verschillende lagen die allemaal een bijzondere eigenschap hebben. De M line Cool Motion 5 en Cool Motion 6 matrassen zijn de eerste combinaties uit de HYBRID Series. Deze matrassen bevatten een unieke basislaag van pocketveren. Daar ligt een laag HR-schuim bovenop. De pocketveren in combinatie met het schuim zorgen voor een verhoogt comfortniveau. Bovendien kun je eenvoudig draaien in bed. Daarnaast bestaat de bovenste laag uit een bijzonder visco-elastisch schuim dat zich volledig vormt naar de contouren van jouw lichaam. Door de combinatie van deze specifieke lagen in de Cool Motion HYBRID 6 en 5 geniet je van een uitstekende nachtrust.

  Specificaties van de Cool Motion 6

  Per type is er een klein verschil tussen de exacte specificaties van een M line matras. Zo is een Cool Motion 6 matras anders dan een Cool Motion 3 matras. De Cool Motion 6 beschikt over een innovatieve pocketvering die verdeeld is over zeven verschillende comfortzones. Deze 7-zone pocketvering zorgt ervoor dat uw lichaam op de juiste manier wordt ondersteunt. Wanneer je kiest voor een M line Cool Motion 6 matras, dan ervaar je de optimale drukverdeling. Daarnaast bevat Cool Motion 6 Body Adapt profilering. Door middel van deze profilering is de zonering van de matras nog beter. Jouw spieren en gewrichten herstellen beter op een Cool Motion 6 matras wanneer je lekker ligt te slapen. Goede nachtrust begint dus echt met goede techniek.
  Verder is er ook aan de warmteafvoer en ventilatie gedacht. De uitstekende drukverdeling en perfecte zonering is namelijk gecombineerd met een Clima Support ventilatielaag. Hierdoor heeft een M line Cool Motion 6 matras een indrukwekkend goede warmteafvoer. De Clima Support ventilatielaag ligt net onder de visco-elastische toplaag. Door middel van deze laag wordt jouw lichaamswarmte beter afgevoerd. Ook ervaar je een beter slaapklimaat dankzij de optimale ventilatie. Dat is natuurlijk wel zo hygiënisch. Een matras heeft immers veel te verduren. Door middel van de Clima Support ventilatielaag weet je zeker dat jouw matras goed ventileert en de warmteafvoer in orde is. Een matras uit deze collectie is 26 centimeter hoog.

  Stevige toplaag van dit matras

  Op het eerste gezicht lijken de Cool Motion 6 en de Cool Motion 5 erg op elkaar. Het verschil zit enkel en alleen in de samenstelling van de toplaag. De toplagen van de M line matrassen zijn vernieuwd. Hierdoor is de algehele drukverdeling van de toplaag verbeterd met als resultaat: een heerlijke nachtrust dankzij een M line matras. Elke M line toplaag bestaat uit traagschuim. Er is echter een variatie in de hardheden en de dichtheid van dat schuim. Hierdoor zijn er zowel zachte als harde toplagen. De Cool Motion 6 matrassen beschikken over een firm visco-elastische toplaag en stevige pocketvering. Hierdoor voelt zo’n matras wat harder aan dan een Cool Motion 5 matras. Deze matrassen hebben een soft toplaag en een soepele pocketvering. Hierdoor is een Cool Motion 6 matras harder dan een Cool Motion 5 matras.

  Mogelijkheden

  De M line Cool Motion 6 is verkrijgbaar in de maten 70/80/90/100x190/200/210/220 cm en 120/140x190/200/210/220 cm tegen meerprijs. Kom langs in onze showroom om proef te liggen.

  De vanaf prijs is gebaseerd op de afmetingen 90x200 cm.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Mline Cool Motion 6

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

   
Vanaf: 1.399,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Mline Cool Motion 6

Wat is jouw droombed? Dit hangt af van verschillende aspecten. Fysieke kenmerken maar ook je slaaphouding zijn bepalend voor het soort matras. Is dit het beste te combineren met een boxspring of een ledikant? En wil je ook nog een topmatras? Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!