Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 311162
  Merk M line
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Materiaal -
  Stijl nvt

  M line Cool Motion 4

  Om optimale ondersteuning en uitstekende drukverdeling te realiseren, bestaat elk M line matras uit verschillende lagen. Al die lagen hebben op hun beurt weer unieke eigenschappen. De combinatie van deze lagen resulteert uiteindelijk tot diverse soorten M line matrassen die stuk voor stuk het voor jou beste slaapklimaat creëren. Op basis van jouw slaaphouding en wensen kun je altijd het juiste matras uitzoeken. De Cool Motion 4 is een van de vele matrassen uit de M line collectie. Met een Cool Motion 4 matras ben je elke ochtend weer goed uitgerust. Je begint weer helemaal fit aan de nieuwe dag.

  Specificaties van de Cool Motion 4

  Per type variëren de specificaties van een M line matras. Zo heeft de Cool Motion 4 een stevig opencellig HR-schuim als basis. Deze schuimlaag is in de kern geprofileerd en goed gezoneerd. Dat zorgt ervoor dat je uitstekende ondersteuning en ultiem slaapcomfort ervaart. Combineer deze schuimlaag met de innovatieve Clima Support laag van M line en het resultaat is een matras met optimale ventilatie. Daarnaast zijn de insnijdingen van de toplaag in een Cool Motion 4 matras erg uniek. De insnijdingen verschillen namelijk per zone. Hierdoor wordt de druk evenredig verdeeld. Je ervaart ondersteuning over jouw gehele lichaam tijdens de nachtrust. Alle matrassen uit deze collectie zijn 22 centimeter hoog.

  Matras met harde toplaag

  M line heeft een nieuwe toplaag ontwikkeld. Hiervoor wordt visco-elastisch schuim van goede kwaliteit gebruikt. Met zo’n toplaag van M line geniet je van een voortreffelijke drukverdeling. Goede nachtrust begint immers bij goede techniek. Om deze bijzondere toplaag te creëren, is er gebruik gemaakt van verschillende hardheden. Daarnaast is er tevens gevarieerd in de dichtheid van het schuim. Het resultaat? Je kunt zelf het verschil tussen hard of zacht ervaren. De Cool Motion 4 beschikt over een firm toplaag. Een matras uit deze collectie is dus harder dan een Cool Motion 3 matras. Op dat aspect na zijn de Cool Motion 4 en de Cool Motion 3 gelijk.

  Mogelijkheden

  Het M line Cool Motion 4 matras is verkrijgbaar in de maten 70/80/90/100x190/200/210/220 cm en 120/140/160/180/200x190/200/210/220 cm. Kom langs in onze showroom om proef te liggen.

  De vanaf prijs is gebaseerd op de afmetingen 90x200 cm.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Mline Cool Motion 4

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

   
Vanaf: 1.049,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Mline Cool Motion 4

Wat is jouw droombed? Dit hangt af van verschillende aspecten. Fysieke kenmerken maar ook je slaaphouding zijn bepalend voor het soort matras. Is dit het beste te combineren met een boxspring of een ledikant? En wil je ook nog een topmatras? Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!