Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 311196
  Merk M line
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Materiaal -
  Stijl nvt

  M line Cool Motion 1

  Een matras van M line bestaat uit verschillende schuimlagen. Deze lagen hebben elk hun eigen indrukwekkende eigenschappen. Door middel van specifieke combinatie van die lagen creëert M line allerlei soorten matrassen met voortreffelijke ondersteuning en uitstekende drukverdeling. Omdat ieder mens andere wensen of voorkeuren heeft, kunnen de exacte eisen voor een goed matras sterk wisselen. Daarom heeft M line een breed scala matrassen die allemaal een ideaal slaapklimaat realiseren. De Cool en Slow Motion 1 zijn daar een voorbeeld van en kun je genieten van goede ondersteuning tijdens jouw slaap.

  Specificaties van de Cool en Slow Motion 1
  De Cool en Slow Motion 1 hebben als basis een geprofileerd HR-schuim. Daar bovenop ligt een toplaag bestaande van opencellig visco-elastisch schuim, ook wel bekend als traagschuim. Dit schuim is verwerkt in de gehele toplaag. Hierdoor profiteer je van de bijzondere drukverlagende eigenschappen. Verder zijn de M line Cool en Slow Motion 1 matrassen beide 19 centimeter hoog. Zowel de Cool en Slow Motion 1 matrassen als de Cool en Slow Motion 2 matrassen bestaan in totaal uit twee lagen.

  Zachte toplaag
  Net als bij de andere matrassen uit onze collectie, maken we bij de Cool en Slow Motion 1 en 2 gebruik van opcellig visco-elastisch schuim in de toplaag. Dit laat lucht, warmte en vocht beter door dan traditioneel schuim, terwijl jij profiteert van dezelfde drukverlagende eigenschappen. Naast het behaaglijke slaapklimaat zorgt de open structuur van het schuim ervoor dat jij je gemakkelijker omdraait en beter ondersteund wordt. Dit omdat het matras sneller reageert op jouw bewegingen. De Cool en Slow Motion beschikken over een soft toplaag. Deze is wat zachter dan de toplaag van de Cool en Slow Motion 2.

  Mogelijkheden
  De M line Cool Motion 1 is verkrijgbaar in de maten 70/80/90/100x190/200/210/220 cm en in de maten 120/140/160/180/200x190/200/210/220 tegen meerprijs. Kom langs in onze showroom om proef te liggen.

  De vanaf prijs is gebaseerd op de afmetingen 90x200 cm.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Mline Cool Motion 1

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

   
Vanaf: 749,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Mline Cool Motion 1

Wat is jouw droombed? Dit hangt af van verschillende aspecten. Fysieke kenmerken maar ook je slaaphouding zijn bepalend voor het soort matras. Is dit het beste te combineren met een boxspring of een ledikant? En wil je ook nog een topmatras? Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!