Maak een afspraak

Maak een persoonlijke afspraak bij Jansen Totaal Wonen

Vanaf woensdag 3 maart gaan wij weer open geheel volgens de RIVM richtlijnen. Dus wil jij graag hulp bij het inrichten van jouw interieur, het uitzoeken van een slaapcomfort of het samenstellen van een nieuwe keuken? Wij zijn open op afspraak van half 9 tot 8 uur 's avonds. Kom je langs? Vul het afspraak formulier in. Eén van onze adviseurs zal contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen, of samen met jou naar een geschikt moment te zoeken. Wil jij liever vanuit thuis geadviseerd worden? Onze verkoopadviseurs helpen jou ook graag vanaf een afstand!

Bij een afspraak op afstand is het mogelijk om via verschillende manieren in contact te komen met onze verkoopadviseurs. Van Zoom, Teams, Google hangout, Whatsapp videobellen tot Skype, het is allemaal mogelijk. Laat weten wat jouw voorkeursdag en -tijd is en welk kanaal jij de voorkeur geeft. Zo kun je vanaf een veilige plek toch jouw interieur vernieuwen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak via onderstaand formulier en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw woonwensen te vertalen naar een passend advies. Je kunt kiezen bij welke afdeling je graag een afspraak wil maken en op welke manier. Kies als je advies op afstand wil graag welke manier van communiceren je prettig vindt. Zo kunnen wij op een veilige manier toch jouw woonwensen realiseren.

Advies op afstand