Maak een afspraak

Maak een persoonlijke afspraak bij Jansen Totaal Wonen

In deze bijzondere tijd staat Jansen Totaal Wonen ook voor jou klaar. Wij volgen de RIVM richtlijnen en zijn op dit moment dan ook niet fysiek open. Wil jij toch graag hulp bij het inrichten van jouw interieur, het uitzoeken van een slaapcomfort of het samenstellen van een nieuwe keuken? Onze verkoopadviseurs helpen jou graag vanaf een afstand!

Bij een afspraak op afstand is het mogelijk om via verschillende manieren in contact te komen met onze verkoopadviseurs. Van Zoom, Teams, Google hangout, Whatsapp videobellen tot Skype, het is allemaal mogelijk. Laat weten wat jouw voorkeursdag en -tijd is en welk kanaal jij de voorkeur geeft. Zo kun je vanaf een veilige plek toch jouw interieur vernieuwen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak via onderstaand formulier en wij nemen uitgebreid de tijd om jouw woonwensen te vertalen naar een passend advies. Je kunt kiezen bij welke afdeling je graag een afspraak wil maken en op welke manier. Kies als je advies op afstand wil graag welke manier van communiceren je prettig vindt. Zo kunnen wij op een veilige manier toch jouw woonwensen realiseren.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :
Advies op afstand