Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 311192
  Merk M line
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Materiaal -
  Stijl nvt

  M line Cool Motion 8

  Ga jij voor premium comfort? Dan is de M line Cool Motion HYBRID Premium 7 of 8 echt iets voor jou. Alle M line matrassen zijn opgebouwd uit verschillende schuimlagen. Elke laag heeft bijzondere eigenschappen die het slaapcomfort van het matras versterken. Naast de eerste serie matrassen (Cool Motion 3 en 4) heeft M line ook de HYBRID Series. De Cool Motion 5 en de Cool Motion 6 zijn de eerste M line matrassen uit deze series. Daarboven staan de Cool Motion 7 en 8. Deze matrassen bevinden zich een stapje hoger op het gebied van slaapcomfort, omdat zij beschikken over de allernieuwste technieken op slaapgebied. Wanneer je voor de Cool Motion 8 kiest, dan ga je voor optimale ondersteuning en ultiem slaapcomfort.

  Specificaties van de Cool Motion 8

  In de Cool Motion 8 matrassen zijn allerlei nieuwe, innovatieve technieken verwerkt. De basis van elk matras is een 7-zone pocketvering. Door middel van deze pocketvering wordt uw lichaam perfect ondersteund. Hierdoor ervaar je een uitstekende drukverdeling. Dat is echter niet de enige techniek die de M line Cool Motion 8 zo bijzonder maakt. Zo heeft een Cool Motion 8 matras tevens Dynamic Support. Dit zijn HR-schuimballen die ervoor zorgen dat je moeiteloos kunt bewegen tijdens het slapen. Je geniet dus van optimale mobiliteit. Verder beschikt dit matras over een bovenste laag gemaakt van visco-elastisch schuim. Dankzij dit schuim zal het Cool Motion 8 matras heerlijk liggen. Het schuim vormt zich namelijk naar jouw lichaamscontouren.

  Verder beschikken de Cool Motion 8 en 7 matrassen over een Air Release Systeem. Dit bijzondere systeem wordt gecombineerd met de Clima Support laag. Het resultaat van deze combinatie is zeer goede ventilatie. Zowel warmte als vocht wordt namelijk op een snelle en efficiënte manier afgevoerd. Je geniet van een optimaal slaapklimaat met een Cool Motion 8 matras. Bovendien is de matras uitgerust met het Flexnet Supportsysteem. Dit systeem en het schuim zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor beleef je goede ondersteuning tijdens jouw nachtrust. Elke matras uit de Cool Motion HYBRID Premium 8 collectie is 26 centimeter hoog.

  Firm visco-elastische toplaag

  De Cool Motion 8 en de Cool Motion 7 hebben veel met elkaar gemeen. Zo komt de technische opbouw van de schuimlagen overeen. Er is echter wel één duidelijk verschil. De samenstelling van de toplaag is anders bij de Cool Motion HYBRID Premium 8. Alle M line matrassen beschikken over een unieke toplaag met uitstekende drukverdeling. Deze bijzondere toplagen worden gecreëerd door een combinatie van dichtheid, hardheden en inkepingen. Hierdoor kunnen er harde en zachte toplagen gemaakt worden. De Cool Motion 8 matrassen zijn uitgerust met een firm visco-elastische toplaag en een stevige pocketvering. Daartegenover staat de Cool Motion 7. Deze matrassen beschikken over een soepele pocketvering en een soft visco-elastische toplaag. Het resultaat hiervan is dat een Cool Motion 8 matras wat harder aanvoelt dan een Cool Motion 7 matras.

  Mogelijkheden

  De M line Cool Motion 8 is verkrijgbaar in de maten 70/80/90/100x190/200/210/220 cm en 120x190/200/210/220 cm tegen meerprijs. Kom langs in onze showroom om proef te liggen.

  De vanaf prijs is gebaseerd op de afmetingen 90x200 cm.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Mline Cool Motion 8

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

   
Vanaf: 1.699,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Mline Cool Motion 8

Wat is jouw droombed? Dit hangt af van verschillende aspecten. Fysieke kenmerken maar ook je slaaphouding zijn bepalend voor het soort matras. Is dit het beste te combineren met een boxspring of een ledikant? En wil je ook nog een topmatras? Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!