Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 311188
  Merk M line
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Materiaal -
  Stijl nvt

  Mline Cool Motion 7

  Wanneer je voor de Cool Motion HYBRID 7 of 8 kiest, dan gaat u voor de premium onder de M line Cool Motion matrassen. Ieder M line matras bestaat uit diverse schuimlagen. Elke laag heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De eerste matrassen van M line uit de HYBRID Series zijn de Cool Motion 5 en de Cool Motion 6. In de Cool Motion 7 en 8 matrassen zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. Hierdoor spannen de Cool Motion 7 en 8 de kroon op het gebied van optimaal slaapcomfort en ondersteuning. Je ervaart ultiem slaapcomfort door de combinatie van innovatieve technieken in de Cool Motion HYBRID Premium 7 en 8.

  Specificaties van de Cool Motion 7
  In de Cool Motion 7 matrassen zijn de nieuwste technieken verwerkt. Een 7-zone pocketvering is de basis van elk M line HYBRID matras. Met deze speciale pocketvering word je lichaam op de juiste plekken ondersteund. Je geniet van een uitstekende drukverdeling dankzij deze pocketvering. Verder beschikt een Cool Motion 7 matras over Dynamic Support. Dit zijn schuimballen die ervoor zorgen dat je optimale mobiliteit ervaart tijdens jouw nachtrust. Daarnaast bestaat de bovenste laag van dit matras uit innovatief visco-elastisch schuim. Dit bijzondere schuim vormt zich exact naar de contouren van jouw lichaam. Door deze combinatie van innovatieve technieken ervaar je optimaal slaapcomfort.
  Uniek aan de Cool Motion 7 en 8 is het Air Release Systeem. De combinatie van dit bijzondere systeem met de Clima Support laag resulteert in betere ventilatie. Het opencellige schuim voert snel en efficiënt vocht en warmte af. Hierdoor geniet je van een heerlijk slaapklimaat. Verder zorgt het Flexnet Supportsysteem ervoor dat de pocketveren en het schuim van de Cool Motion 7 perfect op elkaar zijn afgestemd. Het resultaat is goede ondersteuning. Met een Cool Motion 7 ervaar je een goede nachtrust en ben je overdag fit. Alle matrassen uit de HYBRID collectie zijn 26 centimeter hoog.

  Soft visco-elastische toplaag
  De Cool Motion 7 en de Cool Motion 8 lijken erg veel op elkaar. Veel van de aanwezige technieken zijn hetzelfde. Het verschil zit in de samenstelling van de toplaag. De toplagen van alle M line matrassen worden gemaakt met een voortreffelijke drukverdeling. Om dit te realiseren wordt er een unieke combinatie gecreëerd van verschillende hardheden, diverse inkepingen en variaties in de dichtheid van het schuim. Dit maakt het mogelijk om zachte of stevige toplagen te maken. De Cool Motion 7 matrassen beschikken over een soft visco-elastische toplaag en een soepele pocketvering. Daarentegen bestaat de Cool Motion 8 uit een stevige pocketvering compleet met firm toplaag. Hierdoor voelt de Cool Motion 7 wat zachter aan dan de Cool Motion 8.

  Mogelijkheden
  De M line Cool Motion 7 is verkrijgbaar in de maten 70/80/90/100x190/200/210/220 cm en 120x190/200/210/220 cm tegen meerprijs. Kom langs in onze showroom om proef te liggen.

  De vanaf prijs is gebaseerd op de afmetingen 90x200 cm.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Mline Cool Motion 7

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

   
Vanaf: 1.699,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Mline Cool Motion 7

Wat is jouw droombed? Dit hangt af van verschillende aspecten. Fysieke kenmerken maar ook je slaaphouding zijn bepalend voor het soort matras. Is dit het beste te combineren met een boxspring of een ledikant? En wil je ook nog een topmatras? Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!