Meer afbeeldingen

  Productinformatie

  Artikelnummer 311171
  Merk M line
  Winkel Jansen Totaal Wonen
  Materiaal -
  Stijl nvt

  M line Cool Motion 5

  Een M line matras onderscheidt zich doordat het is opgebouwd uit verschillende schuimlagen. Zo zijn de Cool Motion 5 en de Cool Motion 6 matrassen van M line de eerste combinaties uit de HYBRID Series. Zo zijn deze matrassen zijn opgebouwd uit een basislaag van pocketveren. Daarop ligt een laag met HR-schuim. Deze combinatie van lagen verhoogt het comfort. Bovendien zorgen deze lagen ervoor dat je gemakkelijk kunt draaien in bed. De bovenste laag bestaat uit een innovatief visco-elastisch schuim. Dit schuim vormt zich compleet naar de contouren van jouw lichaam. Je geniet van een heerlijke nachtrust dankzij de combinatie van deze specifieke lagen in de Cool Motion HYBRID 5 en 6.

  Specificaties van de Cool Motion 5
  De exacte specificaties van een M line matras variëren per type matras. Zo beschikt een M line Cool Motion 5 matras over een 7-zone pocketvering. Dat houdt in dat de pocketveren verdeeld zijn over zeven verschillende comfortzones. Deze zones zorgen er stuk voor stuk voor dat jouw lichaam op de juiste plaatsen optimale ondersteuning ervaart. Met een M line Cool Motion 5 matras kun je rekenen op uitstekende drukverdeling door het opencellige visco-elastisch schuim met inkepingen. Verder is een Cool Motion 5 matras uitgerust met Body Adapt profilering. Deze betere zonering bevordert het herstel van jouw spieren en gewrichten tijdens de nachtrust. Dankzij een goed slaapklimaat zul je overdag beter presteren.

  Combineer deze optimale drukverdeling en uitstekende zonering met de bijzondere Clima Support ventilatielaag en je hebt een matras met een goede warmteafvoer. De unieke laag Clima Support bevindt zich onder de visco-elastische toplaag van de matrassen. Dankzij deze laag wordt de warmte, die je ‘s nachts uitstraalt, beter afgevoerd. Bovendien geniet je door middel van Clima Support van optimale ventilatie. Dat is niet alleen gunstig voor jouw slaapklimaat. Het is tevens erg hygiënisch. Met een M line Cool Motion 5 matras val je iedere avond zorgeloos in slaap. Alle M line Cool Motion 5 matrassen zijn 26 centimeter hoog.

  Zachte toplaag van dit matras
  De Cool Motion 5 en de Cool Motion 6 lijken in eerste instantie veel op elkaar. Het verschil zit echter in de toplaag. De toplagen van alle M line matrassen zijn vernieuwd. Het resultaat is een voortreffelijke drukverdeling waardoor je geniet van een uitstekende nachtrust. Voor een M line toplaag wordt er gebruik gemaakt van een variatie in dichtheid van het schuim en verschillende hardheden. Hierdoor is het mogelijk om een zachte of stevige toplaag te creëren. De Cool Motion 5 matrassen beschikken over een soft visco-elastische toplaag en een soepele pocketvering. Hierdoor voelt het matras zachter aan dan de Cool Motion 6. Deze matrassen hebben een firm toplaag en een stevige pocketvering. Een M line Cool Motion 5 matras is hierdoor wat zachter dan een Cool Motion 6 matras.

  Mogelijkheden

  De M line Cool Motion 5 is verkrijgbaar in de maten 70/80/90/100x190/200/210/220 cm en 120/140x190/200/210/220 tegen meerprijs. Kom langs in onze showroom om proef te liggen.

  De vanaf prijs is gebaseerd op de afmetingen 90x200 cm.

  Bezorgen

  Het bezorgtarief van dit product (grote afmetingen) is afhankelijk van de formule waarvan het product is en de service die je wilt afnemen. Onze full service bezorgmethode (bezorgen, monteren, het plakken van vilt en het afvoeren van het afvalmateriaal) kost € 75,-. Bezorging tot de drempel kost € 49,-. Voor producten van Pronto Wonen, Profijt Meubel en Trendhopper zijn de bezorgkosten € 65,-, ongeacht de waarde van je bestelling. Voor meer informatie ga je naar het overzicht bezorgkosten.

  Hoe verloopt het bestelproces?

  • 1. Je bestelt en betaalt in onze webshop.
  • 2. De producten worden bij elkaar gezocht en/of besteld bij onze leveranciers.
  • 3. Zodra de bestelling compleet is, melden we het pakket aan bij de vervoerder.
  • 4. Op deze dag neemt de vervoerder contact met jou op om af te spreken wanneer het product geleverd kan worden. 

  Betalen

  Betalen kan op verschillende manieren. Kies jouw favoriete betaalmethode! 

  Jansen Totaal Wonen is een CWB-erkende woonwinkel. Dit biedt zekerheid door opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, annulering, levering en garantie.
  De CWB-garantie houdt o.a. in dat:

  • - je een extra goede garantie ontvangt van tenminste 2 jaar*
  • - je een nette aanbetalingsregeling mag verwachten*
  • - er altijd onpartijdige klachtafhandeling beschikbaar is


  * Kijk voor meer informatie in de uitgebreide CBW-voorwaarden


  Daarnaast is er een mogelijkheid tot uitbreiding voor 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Deze volledige All in House Service is te verkrijgen voor een kleine meerprijs.

  5 jaar extra
  Met de ‘All-in-House Service’ krijg je 5 jaar extra service en garantie op zitmeubelen. Zo heb je gegarandeerd 5 jaar plezier van de nieuwe aankoop. Het biedt service op gebieden die niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen.

  Wat houdt de 'All-in House Service' in? Onder andere: 

  • - Het repareren van losgeraakte stiknaden
  • - Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
  • - Het vastzetten van losse veren
  • - Het inzetten van losgeraakte knopen
  • - Het verhelpen van kraakgeluiden


  Je vindt een volledig overzicht van de service in het All-in House Service overzicht

  Garantie showroommodellen
  Voor de showroommodellen geldt mogelijk een andere garantieregeling. Meestal wordt de standaard 3-jarige (afbouwende) CBW-garantie gehanteerd. Let op: op showroommodellen geven wij geen garantie op uiterlijkheden.
   

  JANSEN TOTAAL WONEN

  Jansen Totaal Wonen

  Jansen Totaal Wonen in Huissen is meer dan een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Jansen Totaal Wonen staat al ruim 45 jaar voor expertise op het gebied van keukens, meubels, slapen en woonaccessoires. Met onze 15.000 m² oppervlakte woongenot slaag je ongetwijfeld!

Mline Cool Motion 5

Voorraadstatus:Leverbaar op bestelling

   
Vanaf: 1.399,-
 • CBW-erkend
 • Laagste prijsgaranties
 • Betaalbaar design
 • 7 dagen geopend

Mline Cool Motion 5

Wat is jouw droombed? Dit hangt af van verschillende aspecten. Fysieke kenmerken maar ook je slaaphouding zijn bepalend voor het soort matras. Is dit het beste te combineren met een boxspring of een ledikant? En wil je ook nog een topmatras? Klik op ‘vraag advies’ en ontdek de mogelijkheden!