Lockdown

Pand JTW

Jansen Totaal Wonen tijdens de lockdown

 • Alle geplande leveringen gaan gewoon door volgens afspraak.
 • Onze showroom is gesloten, maar online kunt u 24/7 woonshoppen.
 • Wij kunnen je ook van dienst zijn via een (video)afspraak.
 • Momenteel is het niet mogelijk om je bestelling op te halen, maar verzending is uiteraard wel mogelijk.
 • Bekijk de actuele levertijd van je bestelling bij Jansen Totaal Wonen.

Veelgestelde vragen over de lockdown bij Jansen Totaal Wonen

Bezorgen en afhalen

 • Gaat mijn geplande bezorging door?

  Je mag thuis nog steeds 2 personen bezoek per dag ontvangen, onze bezorgers komen (vaak) samen en zullen jouw meubels geheel volgens RIVM richtlijnen bezorgen.

  Heb je zelf klachten? Laat het ons dan tijdig weten zodat er een ander moment gekozen kan worden voor bezorging. Zo zorgen wij voor veiligheid voor jou en voor onze bezorgen en is er altijd een veilige bezorging.

 • Kan ik mijn meubels blijven afhalen?

  Op dit moment is afhalen nog niet mogelijk, zodra er meer duidelijkheid over is vanuit de overheid zullen wij jou verder hierover informeren. 

  Bestaande afspraken voor het afhalen van meubels kunnen worden in overleg worden omgezet naar een leverafspraak.

  Onveranderd blijft dat wij je vooraf bellen indien de voor jouw bestelde meubels door ons magazijn in ontvangst genomen zijn. Wij plannen dan graag met jou voor een eventuele bezorging. Wil je weten wanneer jouw bestelde meubels verwacht worden? Bekijk jouw orderstatus dan hier.

 • Hoe worden mijn vragen beantwoord?

  Wij begrijpen dat er veel vragen ontstaan en dat er veel onduidelijkheid is. Om al deze vragen goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk om te weten waar je jouw vragen kan stellen. Heb je vragen? Dan kun je eenvoudig mailen naar de desbetreffende afdelingen. Zo kunnen wij iedereen helpen en voorkomen wij met zijn allen een lange telefonische wachttijd.

  Heb je na het lezen van onze maatregelen omtrent het Corona virus nog vragen? Mail dan met jouw specifieke vraag naar de desbetreffende afdeling. Zij helpen jou zo spoedig mogelijk en zullen per mail op jou reageren.

  Welke meubels en accessoires horen bij welke afdeling?
  Meubelafdeling: IN.HOUSE, XOOON, Himolla, Haveco, Polipol, Ojee, By-Boo, De Toekomst, Jess, W Schillig, Hülsta, Baenks, House of Dutchz, COCO Maison
  Trendhopper: Trendhopper, Zuiver, Dutch Bone, JaxxChoice, Woood, BePureHome, UNC, Eight Mood, Urban Cotton, Wandkraft, Gusta

Verkoopadvies op locatie en op afstand

 • Kan ik bij jullie online een afspraak maken?

  Ja, zeker! Je kan heel gemakkelijk met ons een afspraak maken. Wij nemen op het afgesproken moment contact me je op, op een voor jou handige manier. Je kunt kiezen voor een afspraak op afstand of een afspraak bij jou thuis.

  Afspraak op afstand
  Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs helpen je jouw woondroom ook op afstand te realiseren. Bij een afspraak op afstand kun je kiezen op welke manier jij graag benaderd wil worden. Dit kan via Google Hangouts, Teams, Zoom, Whatsapp videobellen of Skype. Vul het formulier in en wordt benaderd door onze verkoopspecialisten voor een afspraak. Zij zullen op de gewenste tijd en datum jou bellen voor het gesprek.

 • Komen jullie verkoopadviseurs bij mij langs?

  Ja, dat doen wij ook. Volgens de huidige RIVM richtlijnen mag je nog steeds 2 personen bezoek per dag ontvangen. Onze verkoopadviseurs komen dus graag bij jou langs. Daarbij kunnen stalen meegenomen worden om het materiaal fysiek te bekijken. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen om een veilig bezoek voor iedereen te garanderen. Maak nu een afspraak om jouw adviesgesprek bij jou thuis te plannen. Onze verkoopadviseurs hebben extra scholing ontvangen voor wat betreft hygiene, ontsmetting en het gebruik van voorzorgsmaatregelen.