Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Coronamaatregelen

Winkelen zonder afspraak

Eindelijk mogen we je weer ontvangen zonder afspraak! We heten je van harte welkom in onze showroom. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren en te inspireren op het gebied van wonen, slapen en natuurlijk ook op het gebied van keukens.

Wil je er zeker van zijn dat een van onze verkoopadviseurs tijd voor je heeft om je persoonlijk te adviseren? Maak dan hier een persoonlijke afspraak. Geef je voorkeur dag en tijd door en dan nemen we z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wij zijn weer open volgens de voorwaarden van de overheid. Dit betekent dat het desinfecteren van je handen bij binnenkomst, het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje verplicht zijn. Het maximum aantal bezoekers is gebaseerd op de grootte van onze woonwinkel.

Afhalen in de winkel

Het is weer mogelijk om jouw bestelling bij ons af te halen zonder afspraak. Heb je vragen over het afhalen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om jou op afstand te helpen.

  • Kom alleen je bestelling afhalen indien je klachtenvrij bent.
  • Draag bij het afhalen van je bestelling een mondkapje.
  • Kom alleen je bestelling afhalen.

Veelgestelde vragen

Vragen over mijn bezorging

Wij begrijpen dat er veel vragen ontstaan en dat er veel onduidelijkheid is. Om al deze vragen goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk om te weten waar je jouw vragen kan stellen. Heb je vragen? Dan kun je eenvoudig mailen naar de desbetreffende afdelingen. Zo kunnen wij iedereen helpen en voorkomen wij met zijn allen een lange telefonische wachttijd.

Heb je na het lezen van onze maatregelen omtrent het Corona virus nog vragen? Mail dan met jouw specifieke vraag naar de desbetreffende afdeling. Zij helpen jou zo spoedig mogelijk en zullen per mail op jou reageren.

Welke meubels en accessoires horen bij welke afdeling?
Meubelafdeling: IN.HOUSE, XOOON, Himolla, Haveco, Polipol, Ojee, By-Boo, De Toekomst, Jess, W Schillig, Hülsta, Baenks, House of Dutchz, COCO Maison
Trendhopper: Trendhopper, Zuiver, Dutch Bone, JaxxChoice, Woood, BePureHome, UNC, Eight Mood, Urban Cotton, Wandkraft, Gusta

Verkoopadvies op locatie en op afstand

Ja, zeker! Je kan heel gemakkelijk met ons een persoonlijke afspraak maken. Wij nemen op het afgesproken moment contact me je op, op een voor jou handige manier. Je kunt kiezen voor een persoonlijke afspraak in de winkel, een afspraak op afstand of voor een afspraak bij jou thuis.

Afspraak op afstand
Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs helpen je jouw woondroom ook op afstand te realiseren. Bij een afspraak op afstand kun je kiezen op welke manier jij graag benaderd wil worden. Dit kan via Google Hangouts, Teams, Zoom, Whatsapp videobellen of Skype. Vul het formulier in en wordt benaderd door onze verkoopspecialisten voor een afspraak. Zij zullen op de gewenste tijd en datum jou bellen voor het gesprek.

Ja, dat doen wij ook. Volgens de huidige RIVM richtlijnen mag je nog steeds 2 personen bezoek per dag ontvangen. Onze verkoopadviseurs komen dus graag bij jou langs. Daarbij kunnen stalen meegenomen worden om het materiaal fysiek te bekijken. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen om een veilig bezoek voor iedereen te garanderen. Maak nu een afspraak om jouw adviesgesprek bij jou thuis te plannen. Onze verkoopadviseurs hebben extra scholing ontvangen voor wat betreft hygiëne, ontsmetting en het gebruik van voorzorgsmaatregelen.

Contact met een van onze medewerkers

Kom langs in de winkel!

Karstraat 95
6851 DG Huissen
Plan je route

contact met een van onze medewerkers