15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Fino mat

L092U Kristalwit mat AFP

Schuller Fino Mat kristalwit keuken

De kristalwitte Fino Mat keuken

Een witte keuken is heel tijdloos en blijft dus altijd mooi & modern. Ben jij op zoek naar een tijdloze keuken? Dan is de Schüller Fino Matt zeker iets voor jou! Het strakke design van deze keuken past perfect in ieder type woning en past bij iedere interieurstijl. Helder wit in de keuken is een keuze die altijd modern is.

Schuller Fino Mat kristalwit keuken

Fino Mat bevat bijzondere opbergmogelijkheden, zoals de kleurcontrasterende garderobe met sfeervolle verlichting. Het Frame Rack, gebruikt als bureau, is perfect voor het organiseren van diverse spullen. En dit vloeiende design loopt door in de woonkamer met een dressoir dat naadloos aansluit op het keukenontwerp.

Fino Mat in Onyxzwart

In de Onyxzwarte uitvoering van Fino Mat worden kleuren en structuren worden speels gecombineerd. Deze industriële keuken met olijfgeel, grijs, zwart en wit bevat een lang aanrecht dat de kitchenette visueel uitbreidt en nodigt uit tot een drankje.

Schuller Fino Mat onyxzwart

Meer weten over Fino Mat? Kom langs!

Met 50 jaar keukenervaring gaan onze creatieve adviseurs aan de slag om samen jouw droomkeuken in 3D te ontwikkelen. Wanneer alles naar wens is wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montage dienst geïnstalleerd.

Onze keukenexperts staan voor je klaar
Onze keukenadviseurs bij Jansen Totaal Wonen
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA