Schüller

Schüller keukens

Eindeloze mogelijkheden op het gebied van keukens

Schüller

Eindeloze mogelijkheden op het gebied van keukens

Schüller begrijpt dat een keuken niet alleen maar een plek is om te koken. Er moet geleefd worden en daarbij horen kwalitatief hoogwaardige keuken. Alles is mogelijk bij de keukens van Schüller, waardoor het op de smaak en de wensen van de keuken eigenaren aangepast kan worden.

De verschillende keukentypes van Schüller

Schüller onderscheidt 5 verschillende keukentypes:

- Living: een echte familiekeuken
- Start: instap keuken voor starters
- Prime: een keuken waarbij comfort voorop staat
- Image: een keuken voor estheten
- Feeling: een keuken met een romantische kant, deels nostalgisch, deels rustiek.

Deze verschillende soorten keukens vragen om op maat gemaakte keuken oplossingen. Zo hebben singles minder tijd om te koken en gebruiken ze hun keuken anders dan de estheten. Estheten stellen juist hoge eisen aan materiaal, design en techniek.

Duurzaamheid & Schüller

Schüller Keukens geeft om de natuur en daarom geven zij terug aan de natuur wat zij haar ontnemen. Sinds jaren zijn ze PEFC gecertificeerd Dit betekent dat dit bedrijf verantwoordelijk omgaat met hout. 

Een Schüller keuken in onze showroom

In onze showroom in Huissen vind je een ruim aanbod Schüller keukens. Hier kun je  op je gemak alles aanraken en uitproberen. Bijvoorbeeld hoe de lades en kasten sluiten. Benieuwd naar de voordelen van Jansen Totaal Wonen? Kom langs in onze showroom of maak direct een afspraak met één van onze keukenexperts!