Rotpunkt

Rotpunkt keukens

Kwalitatieve & duurzame keukens

Rotpunkt

Eindeloze mogelijkheden op het gebied van keukens

Rotpunkt is al meer dan 85 jaar een internationaal erkend kwaliteitslabel. Met een eigen productiestructuur, een divers productportfolio en betrouwbaarheid op het gebied van leveringen streven zij altijd naar kwaliteit. Dit is ook te zien aan de prachtige keukens. Dit Duitse merk heeft een onverwoestbare reputatie. Wij zijn de Rotpunkt dealer die je zoekt. Het is een van onze A-merken in de collectie van Jansen Totaal Wonen.

Duurzame keukens van Rotpunkt 

Goede kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand bij Rotpunkt. Bij deze Duitse keukenfabrikant houden ze rekening met het milieu, maar gaat dit niet ten kosten van de kwaliteit. Vernieuwde technieken worden altijd toegepast bij een keuken van Rotpunkt. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met ergonomische belangen. 

Kom langs in onze showroom

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de Rotpunkt keukens en wil je de keukens en materialen eerst met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Huissen. Onze keukenexperts vertellen je graag meer over het merk en alle mogelijkheden. Ze maken daarnaast graag een 3D ontwerp voor je, zodat je een goed beeld krijgt wat de mogelijkheden voor jouw keuken zijn. Maak vast een afspraak via onze website, zodat we gegarandeerd alle tijd voor je hebben. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we jouw keukenplan.