Next125

Next125 keukens

Eindeloze mogelijkheden op het gebied van keukens

Next125

Eindeloze mogelijkheden op het gebied van keukens

Next125 is het internationale premium keukenmerk van Schüller. De keukens worden gekenmerkt door ambacht, techniek, design en architectuur met een geavanceerde, industriële productie. Dit is vooral te zien in het gebruik van chique materialen en het functionele design. Met een next125 keuken ga je voor hoogwaardig Duits design.

Een typische next125 keuken

Het keukenmerk next125 kenmerkt zich door gebruik te maken van een tijdloos design met authentieke materialen. Naast het stijlvolle design zijn de keukens ook praktisch en ergonomisch ingericht. Er is goed nagedacht over het samenstellen van alle elementen, waardoor de onderdelen van de keuken perfect op elkaar zijn afgestemd. 

Innovatie bij next125 keukens

Bij next125 zijn ze continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatie op het gebied van keukens. Het gehele interieur wordt steeds meer één geheel. Daar speelt next125 op in door sideboards te ontwikkelen in dezelfde stijl als de keuken, zo kan je er één geheel van maken. 

Een andere leuke innovatie zijn de plantenbakken met geïntegreerd licht, wat ervoor zorgt dat jouw verse kruiden zo lang mogelijk vers worden gehouden. Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen bij next125? Neem contact op met een van onze keukenspecialisten, zij vertellen jou graag meer!

Een next125 keuken die bij jou past

Next125 heeft keukens in verschillende stijlen, zo is er altijd een keuken die perfect aansluit op jouw wensen. Daarnaast heb je oneindig veel keuze in kleuren. Je creëert dus altijd een keuken die bij jou en je interieur past. Ga jij bijvoorbeeld voor een Lavazwarte keuken met satijnlak of past een steenrijke matte keuken beter bij jou? 

Benieuwd geworden naar de keukens van next125? Kom langs bij ons in de showroom in Huissen. Onze keukenexperts vertellen jou graag meer over het merk en nemen jou mee in de wereld van next125. Wil je zeker weten dat wij alle tijd voor je hebben? Maak dan direct online een afspraak!