Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten

Liebherr

liebherr bij Jansen Totaal Wonenliebherr bij Jansen Totaal Wonen

Liebherr systemen

Liebherr staat bekend als koel- en vriesspecialist en biedt nieuwe en innovatieve oplossingen voor koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Liebherr kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen die tot in detail zijn afgewerkt.

liebherr bij Jansen Totaal Wonen

Waarom kiezen voor Liebherr?

  • Een betrouwbaar familiebedrijf waarbij medewerkers centraal staan
  • Altijd de hoogste kwaliteit
  • Innovatief in alle producten op grote schaal
  • Verantwoordelijk naar de samenleving en het milieu
liebherr bij Jansen Totaal Wonen

Naar welke Liebherr keukenapparatuur ben je op zoek?

Ontdek de perfecte oplossing voor al je koelbehoeften met Liebherr! Onze Liebherr koelkasten, Liebherr vriezers en Liebherr koelvriescombinaties zijn ontworpen om jouw voedsel langer vers te houden en je levensmiddelen efficiënt te bewaren. Bovendien bieden onze Liebherr wijnklimaatkasten een ideale omgeving om jouw favoriete wijnen te bewaren en te koesteren. Met de betrouwbare Duitse technologie en stijlvol design zijn onze Liebherr apparaten de ultieme keuze voor elke keuken. Ontdek vandaag nog het gemak en de kwaliteit die Liebherr te bieden heeft!

Koelkasten

Liebherr koelkasten staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en innovatieve functies. De inbouwkoelkasten van Liebherr bieden een naadloze integratie in de keuken, waardoor ze een goede keuze zijn. Voor meer ruimte en flexibiliteit kan je kiezen voor een Liebherr inbouw koel-vriescombinaties. Liebherr biedt een ruim assortiment aan modellen, waardoor er voor elke behoefte en ruimte een geschikte koelkast te vinden is. Zo zijn er compacte koelkasten voor kleinere keukens & koelkasten geschikt voor de keuken van een groot huishouden.

Vriezers

Liebherr vriezers en koel-vriescombinaties zijn hoogwaardige apparaten die de perfecte oplossing bieden voor het bewaren van voedsel en dranken. Kies voor een Liebherr inbouw vriezer naast jouw inbouw koelkast, plaats de inbouw vriezer in de bijkeuken of kies voor een inbouw koel-vriescombinatie. Of je nu op zoek bent naar een compacte inbouwvriezer voor een kleine keuken of een ruime koel-vriescombinatie voor een groot gezin, Liebherr heeft voor iedere behoefte een geschikt model met diverse capaciteiten.

Wijnklimaatkasten

Liebherr wijnklimaatkasten zijn toonaangevend in het bewaren van wijnen onder ideale omstandigheden. Met geavanceerde technologieën zoals precieze temperatuurregeling en luchtvochtigheid, bieden ze de perfecte omgeving voor het rijpen en behouden van wijnen. Stijlvol design en efficiëntie maken ze een favoriete keuze voor wijnliefhebbers en professionals. Geniet van een scala aan modellen en capaciteiten om aan elke behoefte te voldoen, waarbij de smaak en kwaliteit van uw wijncollectie gewaarborgd blijven.

Meer weten over Liebherr? Kom langs

Met 50 jaar keukenervaring gaan onze creatieve adviseurs aan de slag om samen jouw droomkeuken in 3D te ontwikkelen. Wanneer alles naar wens is wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Onze keukenexperts staan voor je klaar
Onze keukenadviseurs bij Jansen Totaal Wonen
Grote showroom van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Misschien vind je deze keukenmerken ook interessant: