Montage

Montagedienst

We hoeven niet meer te vertellen hoe hoog kwaliteit & service bij ons in het vaandel staat! Om dit te garanderen werken we al tientallen jaren met onze eigen montagedienst. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en ben jij verzekerd van vakmanschap en deskundigheid.

Iedere klant is uniek, en zo ook iedere keuken. Voordat we tot bestelling overgaan komen onze monteurs eerst even kennismaken met jou en de ruimte. Er wordt ingemeten en zo weten wij zeker dat de keuken perfect op maat geleverd wordt. Uiteraard hebben onze verkoopadviseurs jou al uitgebreid geadviseerd en geïnformeerd maar tijdens de kennismaking thuis weten we pas echt zeker hoe de vork in de steel zit.

Tevens kan op dit moment het eventuele ‘meerwerk’ besproken worden: moeten er leidingen worden verlegd? Waar kan de afvoer van de afzuigkap het beste naar buiten? Moet er een ‘koof’ worden bijgeleverd/ gemonteerd? Vragen waar onze monteurs wel raad mee weten. Onze montagedienst staat dan ook voor:

 • Vakkundigheid
 • Deskundigheid
 • Klantgerichtheid

Wil je helemaal volledig worden ontzorgt tijdens het proces? Bekijk dan snel ons 1-2-3 montageplan hieronder!

1-2-3 Montageplan

Zorgeloos een nieuwe keuken met het 1-2-3 Montageplan van JTW Keukens. Een keuken is een plek om te eten maar vooral om samen te komen. Het is persoonlijk en vertelt zijn eigen verhaal. JTW Keukens helpt daarom graag bij het samenstellen van jouw perfecte keuken en bovendien met de montage!

Service van A tot Z!

Het speciale 1-2-3 Montageplan zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de montage. Wanneer het jou uitkomt, komt een monteur langs om de oude situatie te bekijken. De volgende drie stappen worden doorlopen nadat jij alle keukenspullen hebt opgeborgen in de meegekregen opbergdozen:

 • Stap 1  
  Op de eerste twee werkdagen wordt de oude keuken gedemonteerd en afgevoerd. Het leidingwerk wordt aangepast en de keukenwand wordt aangesmeerd. Omdat je even geen keuken hebt om heerlijk te koken, ga jij één avond uit eten op kosten van JTW keukens!
 • Stap 2  
  Op de derde werkdag is de keukenwand weer droog. De nieuwe keuken kan geplaatst worden! Bovendien kan je op deze dag al koken in jouw nieuwe keuken!
 • Stap 3 
  Op werkdag vier worden alle details nauwkeurig afgewerkt! Afhankelijk van de grootte van de keuken kan het aantal dagen afwijken.

Wie komt monteren?

Een enthousiaste monteur komt bij jou langs. Wij vinden een vakkundige montage belangrijk en hebben daarom de beste vakmensen voor jou klaar staan! De ervaren monteurs zorgen dat het verpakkingsmateriaal, het afval en de bouwmaterialen milieu verantwoord worden afgevoerd. Je kunt het daarom met een gerust hart uit handen geven.

Hoe lang duurt het?

3 stappen, 4 werkdagen! Op dag één zeg je de oude keuken gedag en ga je heerlijk uit eten op kosten van Jansen Totaal Wonen. Na vier werkdagen is de keuken helemaal klaar.

Wat kost het?

Dit is afhankelijk van de grootte van jouw nieuwe keuken maar ook eventuele bouwkundige aanpassingen. De keukenadviseur van Jansen Totaal Wonen Keukens geeft aan om welk montagepakket het bij jou gaat.

 • Pakket M; €2.995,-
 • Pakket L; €3.295,-
 • Pakket XL; €3.795,-

Vaste kosten en duidelijke stappen. Zo krijg jij zorgeloos een nieuwe keuken met het 1-2-3 montageplan!