kwaliteit & service

Kwaliteit en service keukens Jansen Totaal Wonen

Kwaliteit & service

Een keuken is een plek om te eten maar vooral om samen te komen. Het is persoonlijk en vertelt zijn eigen verhaal. Jansen Totaal Wonen helpt daarom graag bij het samenstellen van jouw perfecte keuken. Elke dag staan er experts voor je klaar. Met 50 jaar ervaring hopen wij ook jou te mogen adviseren!

Bovendien hoef jij je geen zorg te maken over de montage door het speciale JTW 1-2-3 montageplan. De leveranciers voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Jansen Totaal Wonen Keukens en de keukenexperts zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen!

Weet je niet wat jouw ideale opstelling of keukenblad is? Twijfel je tussen verschillende apparatuur? Vraag jij je af wat de meest efficiënte indeling van jouw keuken is? Wij helpen graag bij het samenstellen van jouw ideale keuken! Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Verschillende indelingen, maar ook verschillende combinaties van materialen en apparaten. Daarom wordt bij de advisering gebruik gemaakt van 3D-ontwerpen! Op deze manier kan jij goed inschatten of het voorgestelde ontwerp inderdaad bij jou past.